Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

Када је неко добар и успешан, и када политика и начин на који води земљу има велике одјеке у светској јавности, као што је политика председника Александра Вучића, онда не чуди што је мета сталних напада. Али оно што боли јесте да је мета напада ужа породица председника Вучића, што апсолутно није примерено ни за једно цивилизовано друштво. С обзиром на то да опозиција не бира средства како би се дочепала власти, урушила углед који ужива председник Вучић, самим тим не чуди напад на чланове његове породице.

Гнусни напади и претње упућене деци Александра Вучића од стране присталица Савеза за Србију јесу за сваку осуду. Ти напади су ситуација без преседана, с обзиром на то да се ради о деци, будућности Србије, која не могу бити крива за било какве страначке или политичке несугласице.

Зато ГрО СНС Лесковац, на челу са др Гораном Цветановићем, најоштрије осуђује такве покушаје манипулације и урушавања свега онога што Српска напредна странка ради за бољитак наше земље. Нема потребе понављати шта све је урађено и на каквом путу је Србија, довољно говори и недавна посета председника Макрона и његова срдачност према нашем председнику. Ниједан велики државник не долази у земљу у чијег председника и његову политику нема поверења.