Саопштења

СТЕФАНОВИЋ И ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИЛИ СТАРИЈЕГ ЛЕСКОВЧАНИНА

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је вечерас, заједно са председником лесковачког градског одбора Гораном Цветановићем, осамдесетчетворогодишњег Лесковчанина Слободана Станковића.

Стефановић се захвалио Слободану на иницијативи и огромном залагању да се у Лесковцу подигне споменик страдалима у сукобима и НАТО агресији од 1990. до 1999. године, а који је откривен почетком године.

„Хвала вам што сте преузели на себе велики терет да наши страдали борци добију споменик и што можемо, и на тај начин, да се сећамо њихових херојских дела“, захвалио се Стефановић Станковићу који се, уз подршку Града Лесковца и Удружења бораца, изборио да страдали добију споменик какав заслужују.

Цветановић се захвалио Станковићу на упорности, рекавши да је споменик најмање што се могло урадити за људе који су своје животе дали за наш суверенитет, интегритет и слободу.

Станковић је подсетио да се годинама борио за подизање овог споменика због личне трагедије, с обзиром да је изгубио двадесетдеветогодишњег сина Сашу 1999. на Косову и Метохији.

Стефановић и Цветановић су разговарали са Станковићем о његовом виђењу даљег развоја Лесковца, као и шта је то што по његовом мишљењу треба унапредити.