Саопштења

СТЕФАНОВИЋ РАЗГОВАРАО СА МЛАДИМА У ЛЕСКОВЦУ

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је Градски одбор Српске напредне странке у Лесковцу, где је заједно са председником лесковачког СНС-а Гораном Цветановићем разговарао са члановима Уније младих.

Овом приликом Стефановић је истакао њихову улогу у друштвеном и политичком животу Лесковца и читаве Србије и одговарао на њихова питања. Стефановић је добар део разговора са младима посветио предстојећим активностима које ће се заснивати на представљању одговорне политике СНС-а у предизборној кампањи, како на нивоу државе, тако и на локалу. Он им је поручио да морају дати свој максимум у раду како би грађани у њиховој средини живели боље, а тема разговора било је и сумирање резултата власти предвођене СНС-ом у Лесковцу, као и предстојећи планови.

Стефановић је поручио да ће СНС наставити да води одговорну политику за добробит свих грађана, а младима да морају да ослушкују потребе својих суграђана како би допринели даљем напретку њиховог града, истакавши да им је поред мотивације и љубави према Лесковцу, за успех неопходна и храброст.