Вести

АКТИВИСТИ СНС УРЕДИЛИ БРОЈНЕ ЈАВНЕ ПОВРШИНЕ, ПАРКОВЕ, ИГРАЛИШТА, ТЕРЕНЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ЛЕСКОВЦА

 

Активисти Градског одбора Српске напредне странке Лесковац годинама уназад спроводе акције уређења и чишћења зелених јавних површина. Након одличне акције коју су претходног викенда организовале маме из насеља Анчики активисти месних одбора СНС-а су у својим месним заједницама наставили ову праксу и искористили лепо време током викенда да би јавне површине, паркове, игралишта, терена у свом комшилуку уредили и очистили. Активисти Српске напредне странке су сакупљали лишће, уклонили смеће, фарбали мобилијаре како би део града у којем живе што је наишло на позитивне реакције комшија, уз апел свима да се јавне површине одржавају и не оштећују. Са оваквим видом ангажовања ће се наставити и убудуће.

На уређењу зелених површина, дечјих игралишта, терена и паркића радили су активисти месних одбора Прва јужноморавска бригада, Бобиште, Дубочица 3, Горња Бунуша, Братмиловце, Моше Пијаде 1 и 2, Центар 1 и 2, Стојан Љубић 1 и 2, Коста Стаменковић 1 и 2, Тупаловце, Чукљеник, Бунушки чифлук, Горња Јајина, Стројковце, Раде Жунић, Грделица, Дубочица 1, Горње Стопање, Хисар 1 и 2, Кумарево, Вељко Влаховић 1 и 2, Марко Црни 1 и Ветерница 17, док су активисти МО Вучје су уређивали простор око купалишта.

На уређењу простора испред месне заједнице, поред пута и јавних површина радило се у месним одборима Анчики, Брза, Горина, Орашац, Манојловце, Сува река, Дубочица 2, Копашница, Милентије Поповић 1 и 2, Белановце и Ветерница 18.

Месни одбори на северу града уређивали су јавне површине, паркове, простор око зграда месних заједница и игралишта за децу.

 

На уређењу зелених површина, дечјих игралишта, терена и паркића радили су активисти месних одбора Прва јужноморавска бригада, Бобиште, Дубочица 3, Горња Бунуша, Братмиловце, Моше Пијаде 1 и 2, Центар 1 и 2, Стојан Љубић 1 и 2, Коста Стаменковић 1 и 2, Тупаловце, Чукљеник, Бунушки чифлук, Горња Јајина, Стројковце, Раде Жунић, Грделица, Дубочица 1, Горње Стопање, Хисар 1 и 2, Кумарево, Вељко Влаховић 1 и 2, Марко Црни 1 и Ветерница 17, док су активисти МО Вучје уређивали простор око купалишта. На уређењу простора испред месне заједнице и јавних површина радило се у месним одборима Анчики, Брза, Горина, Орашац, Манојловце, Сува река, Дубочица 2, Копашница, Милентије Поповић 1 и 2, Белановце, Турековац и Ветерница 18. Месни одбори на северу града уређивали су јавне површине, паркове, простор око зграда месних заједница и игралишта за децу.