Вести

ЦВЕТАНОВИЋ: ПРОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ НАПАДА НА ПОЛИТИЧКЕ НЕИСТОМИШЉЕНИКЕ И ПРОТИВНИКЕ

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић данас је путем медија јавност обавестио о вербалном нападу Живојина Стефановића, познатог као Жике Жмигавац, на представнике напредњака у Лесковцу и упутио молбу свима који се баве политиком да се уздрже од таквим поступака и да се понашају достојанствено.

„Прошло је време вербалног деликта, прошло је време напада на политичке неистомишљенике и противнике.

Упознати сте да сваке суботе разговарамо са грађанима на штандовима постављеним широм града, трудимо се да им помогнемо и саслушамо их. Од идуће недеље ћемо ту праксу имати сваког дана, као и до сада на неколико локација у граду, код Капитол парка, код ЛИДЛ-а односно пијаце, и код пијаце на нишкој улици, у насељу Дубочица и код Народне библиотеке. Пре епидемије смо разговарали са преко 1200 наших суграђана, многе проблеме смо решили и многе ћемо решавати у будућности.

Данас се догодила непријатна ситуација када је господин Живојин Стефановић у народу познат под надимком Жика Жмигавац, вербално и скоро физички, напао наше активисте који су са грађанима разговарали на штанду на Нишкој улици испред месне заједнице и није му први пут да има такве екцесе.

Напомињем да са Социјалистичком партијом Србије имамо одличну сарадњу, коалициони смо партнери и надамо се да ће тако бити и убудуће.

Напасти вербално, углавном жене, са толико мржње је просто непримерено. Захваљујем се члановима Српске напредне странке који су достојанствен начин примили ударце, а моја обавеза као председника ГрО је да информишем јавност и покушам да заштитим све људе, независно од тога да ли су чланови СНС-а или не. Свако има право да износи и промовише своје идеје, да дели пропагандни материјал, није примерено да се тако понаша било ко“ – рекао је данас Цветановић и додао да су многи имали прилику да се покажу али су доказали да им је уместо квалитета живота грађана битан само сопствени.