Вести

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке Лесковац у ужем кругу, поштујући епидемиолошке мере, чланови СНС-а обележили су своју славу Свету Петку.
 
Овогодишњи домаћин славе потпредседница Оливера Пешић предала је славу будућем домаћину потпредседници Јелени Коцић, честитала свим напредњацима и суграђанима који славе и као домаћин пожелела добродошлицу уз речи:
 
"Прошле недеље, тачније 21. октобра, прославили смо 12. рођендан наше странке и 12 година напретка Србије. У среду ћемо изабрати нову Владу Републике Србије која ће, уверена сам радити на општу добробит свих грађана Србије. Позивам моје партијске другове да се у годинама пред нама трудимо да радимо брже, јаче и боље, зарад добробити свих грађана, за нашу децу."
 
Јелена Коцић је такође честитала славу свим члановима Српске напредне странке и рекла да јој је велика част што преузима славу.
 
"Свим верницима, председнику ГрO др Горану Цветановићу и председнику странке Александру Вучићу честитам славу, а ми ћемо се трудити да радимо за добробит наших суграђана и желим нам да сваке наредне године у здрављу и весељу славимо нашу славу" - рекла је Коцићева.
 
Чин пресецања колача водио је свештеник лесковачке православне цркве Владан Ранђеловић и казао:
 
"Нека нам је сретна слава Преподобне мати Параскеве која је веома уважавана у правислављу, нарочито од нас Срба. Молимо јој се да нас Господ утврди у здрављу, поготово у овим искушењима, сада кад нам је ометено да славимо како смо навикли. Можда је и час да схватимо да треба да будемо скромнији. Славу не треба прекидати, и честитам онима који су је скромно обележили и прилагодили овом времену. Наш задатак је да заједно уређујемо овај живот, духовни и материјални. За све у граду и градоначелнику похвала за обнову православних храмова, где је учествовао са љубављу. Нека се мати Параскева моли за нас да превазиђемо ову пошаст која нас је задесила и да нам Бог да да овај дан дочекујемо у срећи и весељу."