Вести

КОАЛИЦИЈА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ ПРЕДАЛА ЛИСТУ

Коалиција Александар Вучић – за нашу децу предвођена Српском напредном странком предала је данас Градског изборној комисији листу за избор одборника у Скупштини града Лесковца.

Листу је предао председник Градског одбора Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић.

„Оно што ову листу посебно одликује је 45 људи који никада нису обављали функцију одборника. Од тога 35 младих и особа у најбољим годинама. То је чак 60% нових имена на листи која представња идеалан спој искуства и младости, мудрости и нових идеја и то је идеална комбинација за наш циљ. За развој, економско оснаживање, уздизање друштва, града и земље. Проценат од 60% нових, углавном младих лица, показује да Српска напредна странка верује у младе и пружа им подршку као што то ради и град Лесковац“ – казао је Цветановић и захвалио се свима коју су јуче и данас дали потпис подршке листи Српске напредне странке за парламентарне и локалне изборе.

„Српска напредна странка и њени коалициони партнери ће Лесковац и читаву Србију наставити да воде путем реформи, раста животног стандарда и бољег живота. До сада смо свим урађеним уцртали пут сигурности и због тога не страхујемо од онога што је испред нас“ – рекао је Цветановић и уз речи „Живела Србија, живео Лесковац“ позвао грађане да 26. априла изађу на изборе и својим гласом подрже коалицију Александар Вучић – за нашу децу.

Листа АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ предата је са 2668 потписа подршке.

Предају је од страначких просторија ГрО СНС Лесковац до Градске изборне комисије пратило преко 1000 окупљених активиста и симпатизера странке. Коалицију Александар Вучић – за нашу децу у Лесковцу чине Српска напредна странка, Социјалдемократска партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије, Покрет снага Србије – БК, Покрет социјалиста и Српска народна партија.