Вести

КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЕРИ УЗ СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ

Српска напредна странка има велику подршку мањих политичких партија које верују у њен циљ и желе да дају свој допринос развоју локалних заједница и читаве земље. На овогодишњим локалним изборима у Лесковцу СНС ће наступати са пет коалиционих партнера и пред грађане изаћи са листом АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.

Један од коалионих партнера СНС-а на локалу је Српска народна партија чији су представници данас, на челу са председником Александром Пејчићем, у просторијама Градског одбора Српске напредне странке Лесковац одржали конференцију за медије поводом предстојећих избора. Александар Пејчић је изразио захвалност због тога што је СНП укључена у коалициони споразум са Српском напредном странком и истакао да је то резултат континуиране сарадње ове две странке и поверења СНС-а у СНП и рекао:

„Ми смо свесни тога да би Српска напредна странка и без нас остварила велике резултате, али желимо да нашим идејама подржимо и помогнемо листу која носи јаку поруку „За нашу децу“. Овај град смо наследили од наше деце и она очекују да им ми вратимо уређен, како би остали на овим просторима и запослили се и овде оформили своје породице.“

„Коалиција чији смо део и сада је пуно тога урадила у Лесковцу и унапредила сваки сегмент живота. Били смо посвећени свакој област, од здравства, културе, образовања до инфраструктуре, а ми смо посебно били посвећени области пољопривреде и спорта. Већ знате да је поделио преко 5300 субвенција и за те намене издвојио преко 180 милиона динара“ истакао је данас Пејчић и додао да су најпоноснији на издвајања за финансирање спортских клубова и организација која у текућој години износе 65 милиона динара, док је цифра опредељена у 2011. години била око 14 милиона динара.

На крају конференције Пејчић је све позвао да на предстојећим изборима подрже коалицију АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.