Вести

ПРЕДСЕДНИК ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ЦВЕТАНОВИЋ ПРУЖИО ПОДРШКУ МЛАДИЋИМА КОЈИ СУ ПЕШИЦЕ КРЕНУЛИ НА ВЕЛИКИ СКУП У БЕОГРАДУ

Група младића која је из Косовског Поморавља кренула пешице пут Београда како би на великом скупу "Србија наде" 26. маја пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, направила је предах у мотелу Предејане где их је дочекао председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић. Он је похвалио подухват момака и рекао:
"Браћо наша, поздрављамо вас у име Лесковца и целе Србије и председника Александра Вучића. Дугујемо вам велику захвалност на енергији и љубави коју поседујете у неограниченим количинама у ономе што радите јер на тај начин браните
територијални интегритет и суверенитет наше земље. Надамо се да ћемо 26. маја бити сви заједно испред Народне скупштине да подржимо политику председника Александра Вучића и да покажемо да је "Србија наде" Србија садашњости, али и Србија будућности. Желимо вам пуно здравља и среће и пружамо пуну подршку јер сте млада и енергична екипа. Заједнички настављамо пут просперитета, пут будућности и чувамо Косово и Метохију у оквиру наше земље, јер су територијални интегритет и суверенитет наше земље, наш примарни и доминантан циљ."
Далибор Јанковић један од учесника овог подухвата, рекао је:
С обзиром на то да знамо пут и мотив и који је циљ, а то је подршка председнику Александру Вучићу, ништа нам није тешко. Изгураћемо истим темпом као што смо и од почетка кренули, чувамо једни друге и тако ћемо и до краја.
Александар Коцомановић, пореклом из Лесковца, најмлађи учесник овог подухвата има само 18 година. Он је ученик Гимназије из Шилова, бави се фотографијом и фудбалом и каже да му пут не представља проблем јер је са другарима, да има воље и жеље и енергије да иде напред и пружи подршку председнику Вучићу на предстојећем великом скупу.