Вести

ПРЕКО 2000 ГРАЂАНА ЛЕСКОВЦА И ОКОЛИНЕ ПОДРЖАЛО ЛИСТУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЗА НАРОДНЕ ПОСЛАНИКЕ

Подршку листи Српске напредне странке за предстојеће парламентарне изборе јуче је дало преко 2000 грађана Лесковца и околине.

Прикупљање потписа било је организовано на шест локација, два места у просторијама Градског одбора Српске напредне странке Лесковац, у просторијама МЗ Милентије Поповић у насељу Дубочица, просторијама МЗ Бобиште, просторијама Српске напредне странке у Грделици и домовима културе у Печењевцу и Вучју.

ГрО Српске напредне странке Лесковац, на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем, захваљује свим суграђанима који су јуче одвојили своје време и потписом подржали листу СНС-а за предстојеће парламентарне изборе. 

"Ваша подршка нам неизмерно значи. Захваљујући тој подршци ми имамо снагу да земљу водимо у просперитет и будућност, зарад свих нас и све наше деце" - поручио је Горан Цветановић свима који су јуче потписали подршку за листу.

ГрО СНС Лесковац обавештава све заинтересоване грађане да данас, 05.03.2020. својим потписом могу подржати листу за избор одборника у Скупштини града Лесковца и то могу урадити на истим локацијама, односно у просторијама ГрО СНС Лесковац, страначким просторијама у Грделици, у просторијама месних заједница Милентије Поповић и Бобиште, и у домовима културе у Печењевцу и Вучју.