Вести

ПУПС: ЗАЈЕДНИЧКИ СТВАРАМО ЗЕМЉУ У КОЈОЈ ЋЕ БИТИ ЗАДОВОЉНИ И МЛАДИ И ПЕНЗИОНЕРИ

На данашњој конференцији за медије која је одржана у просторијама ПУПС-a у Лесковцу, коалиционог партнера, указана је неопходност реформе пензионог система у Србији.

„Најприхватљивије и најправилније за све пензионере и државу Србију је што је Влада прихватила такозвани „швајцарски модел“ који уколико се мало побољша створиће се још повољни услови за пензионере – казао је на данашњој конференцији председник градског одбора и потпредседник ПУПС-а, на републичком нивоу Слободан Величковић.

„Тражићемо измену закона за пензионере. Очекујемо да ће пензије расти, и да ће пратити плате. Ми смо једина партија која се не бори за власт већ за утицај и учешће у власти. Ми се боримо за радна места наше деце јер за себе имамо пензије. Боримо се за лично достојанство и наставићемо у правцу стварања јаке и стабилне земља на челу са председником Александром Вучићем. Наш град је препознао потенцијал и потребе младих и чини све да се млади школују и образују уз помоћ локалне самоуправе која и афирмише спорт, као једну од најважнијих активности за здрав развој наше деце. Само уједињени са истим циљевима и заједничким залагањем можемо да допринесемо у стварању земље у којој ће бити задовољни и пензионери и запошљени и млади – закључио је Величковић.