Вести

ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА СНС НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ ПОСЕТИО НАПРЕДЊАКЕ У ГРДЕЛИЦИ

Никола Селаковић, члан Председништва Српске напредне странке, је данас у друштву председника Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горана Цветановића обишао просторије СНС-а у Грделици и разговарао са активистима.
Приликом данашње посете Селаковић и Цветановић су најавили митинг СНС-а у Грделици, први локални митинг странке, који ће се одржати у суботу, 18. новембра, у Дому културе са почетком у 16 часова. Позвали су све чланове, симпатизере и заинтересоване грађане да присуствују митингу и на предстојећим изборима подрже листе Александар Вучић – Србија не сме да стане и Александар Вучић – Лесковац не сме да стане.
Председник Цветановић истакао је данас да је Селаковић пријатељ Лесковца и југа, и подвукао да је Грделица база са највећом подршком Српској напредној странци и захвалио се на истој.
Казао да је почела подела пакета пензионерима независно од висине пензије, најавио поделу дрва за огрев, додатне пакете и суплементе. Нагласио је и да у Грделици почиње подела пољопривредних субвенција, као и митинзи.
Селаковић је поручио да жели да буде са народом и да буде у комуникацији са народом:
"На изборима 17. децембра, цитираћу председника Вучића, избори су за Србију и ја ћу додати за Лесковац. У овим крајевима људи су се одазвали у највећем броју 1999. године. Ово је борачки крај и борцима и породицама помажемо.
За нешто више од 10 година успели смо да променимо Србију набоље, да овде уредимо Коридор и да сређујемо и околне локалне путеве. Да отворимо радна места, и сада се види да је Грделица боља варош. Урадили смо много тога заједно, иза нас је много зноја, суза, напора и много резултата. Србија је богатија и угледнија земља."
Данас је речено да је незапосленост смањена 48,5% односно за више од 11 хиљада особа и Никола Селаковић је казао да се ради управо за то и да се мора причати о свему добром што се урадило а да се противници суочени са резултатима не понашају коректно и да су немоћни да се суоче, већ да само вређају.
У време претходног руководства на једног запосленог у Лесковцу је долазио један незапослени и то буџет није могао да издржи. На овим изборима немамо право на грешку јер наши противници желе земљу да окрену назад и да је њихов циљ урушавање Србије и да они државу виде као плен.
"Не смемо да дозволимо да такви дођу на власт. Зато вас све позивам да разговарамо са нашим суграђанима и да им помажемо. На првом месту ми смо српска странка и увек ћемо радити у интересу Србије. Србија не сме да стане!"