Вести

ИЗАБРАНИ ПОТПРЕДСЕДНИЦИ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

На одржаном редовном састанку Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу једногласно су изабрани потпредседници.
Подсећамо да је на петој Скупштини Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић поново изабран за председника одбора. Поверење да поново води лесковачки градски одбор напредњака председнику Цветановићу дало је 356 делегата, колико је присуствовало изборној Скупштини. С обзиром на то, на предлог председника Цветановића, најпре је за потпредседника изабран Милош Цветановић и секретар Жарко Богатиновић, док су на јучерашњем састанку за потпредседнике изгласани и Оливера Пешић, Марија Јовановић, Перица Гавриловић и Оливер Антанасијевић.
Сви присутни, на челу са председником Цветановићем, пожелели су изабраним потпредседницима Градског одбора у Лесковцу много успеха у даљем раду и будућим напорима за бољи живот свих грађана Лесковца. Мерило успешности једне политике су резултати, а резултати које смо сви заједно зацртали и остварили су Лесковац уздигли у сваком погледу, а много тога је тек пред нама. Трудићемо се да започете пројекте завршимо, да планирамо остваримо. Наша је обавеза, жеља и потреба да тим путем наставимо и даље.