Вести

ПОДЕЉЕН НОВЕМБАРСКИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас су, на платоу испред Робне куће, делили нови број СНС информатора. Присутним представницима медија и становницима информатор је представио Милош Игњатовић, испред Уније младих, који је том приликом рекао:

На насловници овог броја нашао се најзначајнији догађај – завршетак радова на Коридору 10 - који је понос свих становника наше земље. Завршен је и последњи 813. километар Коридора 10. Председник Републике Србије Александар Вучић је тада поручио да се неће стати, да ће наставити да се гради и ради, а младима је поручио да дођу да остваре заједнички српски сан. Током новембра потписан је и уговор за изградњу нових километара путева у Србији: ауто-пута Рума-Шабац и брзе саобраћајице Шабац-Лозница који представља још један корак напред за целу Србију.

СНС Панорама представља све оне значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима Србије, међу којима је и Лесковац у чијем одељку можемо читати о акцији „Разговор са грађанима“ која је обављена у градских и сеоским месним заједницама, о посетама социјално угроженим породицама и бројним донацијама. Активисти Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу спровели су и бројне акције уређења паркова и фарбања ограде на мостовима. Савет за туризам донирао је прибор школама у околини Лесковца. Чланице Форума жена донирале су Центру за социјални рад гардеробу, играчке и два кревета. Градски одбор обележио је страначку славу, а одржан је и први Мали сајам спорта, Лесковачки полумаратон. Наши најмлађи суграђани посетили су градоначелника у његовом кабинету поводом Дечје недеље,” – додао је Игњатовић.

О свему овоме и многим другим догађајима можете се детаљније информисати у новом броју СНС Информатора.