Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на градском тргу промовисан и подељен нови број гласила Српске напреде странке од стране чланова Уније младих и активиста ГрО СНС Лесковац.
Нови број овог гласила представио је Никола Станимировић, члан Уније младих:
„Централна тема овог новог броја је највећи скуп у модерној историји државе Србија наде који је одржан испред Народне скупштине на ком је присуствовало више од 200 хиљада људи и пружило подршку председнику Александру Вучићу.
У овом броју можемо читати и о седници ванредне скупштине СНС на којој је председник Вучић предложио дотадашњег потпредседникa Главног одбора СНС Милоша Вучевића за новог председника странке, што је и било усвојено.
У рубрици Панорама гласила Српске напредне странке налазе се активности општинских и градских одбора током претходног месеца усмерених ка бољем животу свих грађана. Када је реч о Лесковцу можете прочитати о томе да је на петој Скупштини Градског одбора СНС Лесковац, др Горан Цветановић поново је изабран за председника Градског одбора. Подељен је нови број „СНС Информатора“. Чланови Савета за здравство и Савета за друштвене делатности спровели су хуманитарне акције, а активисти МО Горња Јајина поделили су књиге деци поводом Светског дана књига. Чланице Форума жена организовале су традиционалну поделу ускршњих јаја. Волонтери Канцеларије за младе и средњошколци организовано су посетили зграду Народне скупштине у Београду. Организовали смо и ускршње радионице и први Сајам меда и цвећа. Обележени су Светски дан здравља, Светски дан Рома и Светски дан спорта. Завршени су радови у улицама Јована Стаменковића и Бранка Крсмановића, и на Хисарском путу. Завршен је плато испред СРЦ „Дубочица“ и реконструисан је базен. У току априла подељно је 26.000 пакета помоћи пензионерима и социјално угроженим суграђанима. Са министром Гораном Весићем потписан је уговор о изградњи Регионалног стартап центра, а са министром Бранком Ружићем о изградњи вртића. Лесковац је посетио амбасадор Аустрије, одржан је Сајам запошљавања и промовисане су пензионерске картице.“