Вести

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на градском тргу промовисан и подељен нови број СНС Информатора.
Нови број представила је Анђела Стојановић, члан Уније младих, која је рекла:
„У новом броју можемо видети фотогарфије са првог, величанственог, предизборног скупа листе Александар Вучић-Србија не сме да стане, одржаног у Лесковцу, када је наглашено да је 17. децембра избор једноставан – Или Србија иде даље у правом смеру или се враћа у време пропасти пре 2012. године.
Можемо читати и о напретку државе, бројним мерама, инвестицијама, као и о томе да је Српска напредна странка прва предала изборну листу Александар Вучић-Србија не сме да стане и тада је истанкуто да је важно да наставимо још снажније да развијамо Србију.
У одељку СНС Панорама можемо читати о бројним дешавањима у читавој Србији, па и у нашем граду Лесковцу.
Председник Александар Вучић и градоначелник др Горан Цветановић обишли су радове на реконструкцији болнице, која је добила нови мамограф. Председник Вучић је, затим, присуствовао свечаном отворању погона италијанске компаније „Аунде“. Чланови Уније младих делили су „СНС Информатор“. Пријеми грађана организовани су у Винарцу, Манојловцу, Брестовцу, у присуству народне посланице Андријане Васић. Народна посланица Марија Јовановић и активисти МО Марко Црни 1 разговарали су са грађанима на пијаци. Чланице Форума жена одржале су трибине на тему родитељства. Завршена је реконструкција магистралног топловода Црвена звезда, Борачка улица у Бобишту и водоводна мрежа у улици Воје Николајевића. Обележен је Дан града, када су отворене нове просторије МЗ Прва јужноморавска бригада, подељене награде младим талентима и одржане традиционалне Коњичке трке. Одржан је и Сајам запошљавања, Велики сабор у част Николе Скобаљића, Караван „Изађи ми на теглу“, Ноћ истраживача, Дечија недеља, Самит фотографа, Лесковачки победник, Игре на води...“
О свему овоме и о другим дешавањима у Србији можете читати у новом броју СНС Информатора.

Подршку листи Александар Вучић - Лесковац не сме да стане данас су дали и лесковачки одбојкаши Урош Булатовић капитен ОК Дубочица и тренер поменутог клуба Марјан Николић.