Вести

ПОТПРЕДСЕДНИК ИО СНС СТЕВАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ЦВЕТАНОВИЋ И ЧЛАНОВИ ГО СНС ЛЕСКОВАЦ ПРЕДСТАВИЛИ ЈУЛСКИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на градском тргу у Лесковцу представљен и пролазницима уручен најновији, јулски број гласила Српске напредне странке.

Детаље последњег издатог броја СНС Информатора представио је потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Драган Стевановић, у друштву председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горана Цветановића. Он је казао да су и у овом броју сублимиране активности странке у Србији, градовима и општинама широм Србије, у Лесковцу, и да је као координатор за Јабланички округ поносан што је обухваћен велики број активности:

„Поменути су даваоци крви, привредници, котларница у Лесковцу. Податак да је Лескпвац био домаћин амбасадору Пољске. Поред лесковачких ту су и активности председника странке Милоша Вучевића и председника Републике Србије Александра Вучића.“
Стевановић се данас осврнуо и на активности Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и најавио да ће у наредним месецима бити реализовано неколико пројеката и да је Министарство на челу са министром Весићем определилило око милијарду динара за инфраструктурне пројекте на подручју Јабланичког, Топличког и Пчињског округа.

„Истичемо да ћемо, с јесени, кренути у реконтрукцију путног правца од Лесковца ка Бојнику“ – нагласио је Стевановић и додао да ће се радити и путеви у општинама Јабланичког округа. Додао је и да Србије креће са изборним активностима и да се очекује да ће избори бити одржани брже него што се очекују и да ће победа бити убедљивија него прошли пут.

"Желео бих да вас подсетим да југ Србије данас није оно што су неки умели да онако у жаргону кажу „Што јужније то тужније“, јер јако смо поносни на све што смо заједно урадили, на све фабрике које су дошле овде у Лесковац, Прокупље, Ниш, Лебане, на све оно што се ради у Медвеђи и све оно у Црној Трави и Врању, на оно што ће тек да се ради у Бујановцу и Владичином Хану, све су то ствари за које вреди да се ради и да се борите и да верујете да, док сте били у политици, нисте оставили протраћено време, него сте се уписали, у неки мали део историје Лесковца, Врања, југа Србије и целе наше земље.
Вама, градоначелниче, желим да наставите истим темпом којим сте град Лесковац водили до сада на исти начин како сте то радили до сада, а изборни резултати показују да радите то на најбољи могући начин и овај велелепни стадион, који сте имали прилику и част да заједно отворите са председником Вучићем и његовим сарадницима пре само неколико дана говори о томе да је и председник и Влада РС идентификовала и југ Србије као део Србије за који вреди живети, вреди се борити, и вреди улагати у исти. Ја желим да сви заједно будуће дане изнесемо на најбољи могући начин, да граду Лесковцу, југу Србије и читавој Србији подаримо величанствену победу и један величанствени резултат, и ако Бог да, наставимо да нижемо успехе."

Овом догађају, који ГО СНС Лесковац организује редовно, присуствовали су и чланови Јабланичког окружног одбора.

Након поделе Информатора у просторијама Градског одбора Српске напредне странке одржан је састанак представника Јабланичког окруужног одбора на којем се разговарало о даљим активностима и плановима за наредни период.