Вести

ПРОМОВИСАН И ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас су чланови Уније младих и активисти ГрО СНС Лесковац промовисали и делили нови број СНС Информатора.
Нови број представила је Јована Милошевић, члан Уније младих, и рекла:
„Централна тема новог броја јесте обележавање 15. рођендана Српске напредне странке у Шапцу, као и отварање ауто-пута Шабац-Лозница, где се истиче да Србија наставља да граде нове километре путева.
У новом броју можемо читати и првом мамографу који је стигао у лесковачку болницу која се реконструише и коју је обишао и председник РС Александар Вучић заједно са градоначелником Цветановићем и тада је истакнуто да ће и лесковачка болница, поред осталих, добити нову магнетну резонанцу.
У одељку СНС Панорама можемо читати о бројним дешавањима у читавој Србији, па и у нашем граду Лесковцу.
Потпредседник Извршног одбора СНС Драган Стевановић, председник Градског одбора Горан Цветановић и чланови Градског одбора разговарали су са суграђанима и делили „СНС Информатор“. Чланице Форума жена подржале су манифестацију Дани крушке и Дани паприке, и организовале трибину о родитељству у Грделици. Активисти су уредили паркове у Грданици у Стројковцу. Организован је обилазак манастира у Јашуњи за чланове МО Марко Црни 1. Деценија спровођења акција уређења јавних површина и уклањања дивљих депонија обележена је чишћењем у насељу Анчики и садњом бреза. Завршени су радови на путу Лесковац-Вучје, као и реконструкција водоводне мреже у улици Воје Николајевића и школских зграда у Навалину и Живкову. Градоначелник Цветановић одржао је састанак са директорима школа и обишао обновљену школу у Манојловцу, где је првацима уручио ранчеве које је обезбедио Град. Цветановић је посетио млекару у Тулову, Народну библиотеку, радове на уређењу крова Градске куће и на уређењу спомен-куће Косте Стаменковића. Амбасадор Словеније Дамјан Бергант присуствовао је отварању изложбе нумизматике у Народном музеју. Градоначелник и владика Арсеније потписали су уговор о унутрашњем уређењу храма Светог Симеона Мироточивог. Одржане су бројне тематске манифестације у граду и околним местима.“
О свему овоме и о другим дешавањима у Србији можете читати у новом броју СНС Информатора.