Вести

ПРОМОВИСАН И ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас je на градском тргу промовисан и подељен нови број СНС Информатора од стране активиста ГрО СНС Лесковац и чланова Уније младих.
Нови број представила је Милица Митић, члан Уније младих која је истакла:
„На насловној страни новог броја страначког гласила налази се цитати председника Републике Алекдандра Вучића - Настављамо убрзани напредак Србије! Такође, можемо читати о учествовању председника Вучића на првом глобалном Самиту о нуклеарној енергији у Бриселу, како и о обележавању Дана сећања на страдале у Нато агресији у Прокупљу.
У одељку СНС панорама читамо о бројним дешавањима у градовима Србија, па и у Лесковцу. Одржана је конститутивна седница Скупштине града, на којој је др Горан Цветановић пети пут изабран за градоначелника. Лесковац је заузео прво место на листи „Financial Times“, као град који је најпривлачнији инвеститорима. Градоначелник Цветановић дочекаo је председника Србије Александра Вучића на штанду Туристичке организације на Сајму туризма. Такође, присуствовао је и свечаности поводом проглашења новог амбасадора Спортских игара младих. Министарка Јелена Танасковић и градоначелник Цветановић обишли су виноградаре на дан Светог Трифуна. Цветановић је уручио награде најбољим ученицима, студентима, уметницима, као и уговоре за суфинансирање спортских клубова и организација. Одржана је Светосавска академија, Спортске игре младих, уручена су ауто-седишта, обележен је Дан државности, Фестивал права и социјалне заштите... Завршени су радови на Хисарском путу и изграђена је нова водоводна мрежа у улици Милутина Смиљковића. Чланови Уније младих и активисти ГО СНС делили су „СНС Информатор“.“