Вести

Савет за омладину представио нови број СНС Информатора

Чланови Савета за омладину и активисти Градског одбора Српске напредне странке Лесковац су вечерас на градском тргу представили и промовисали нови, јунски број, СНС Информатора.

У име Савета за омладину садржај гласила Српске напредне странке представила је Јана Стојичић Митровић. Говорила је о насловној страни овог броја на којој је представљено отварање обилазнице око Београда, о првим странама где је приказано осам мера за раст Животног стандарда попут 10 хиљада динара за свако дете до 16 година, повећање плата и пензија и друго... Поменула је и интервју броја са новоизабраним председником Српске напредне странке Милошем Вучевићем и представила СНС Панораму у кпојој је текст о Лесковцу анашао своје место:

„Представљене су активности које су се спроводиле током месеца маја где се наводи следеће: Недељу дана пре великог СНС скупа у Београду, председник Градског одбора СНС Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић дочекао је групу младића која је из Косовског Поморавља кренула пешице пут Београда. Чланови Градског одбора донирали су 17 икона цркви Свети Пантелејмона у Горини, које је израдио заменик шефа одборничке групе СНС у Скупштини града Братислав Анђелковић.

Медицинске сестре Савета за здравство и Месног одбора Марко Црни 1 подржале су хуманитарне акције. Подељен је нови број „СНС Информатора“. Завршена је изградња Хисарског пута, започети су радови на цевоводу и резервоару за воду у Печењевцу, уређен је спортски терен у школи у Манојловцу, отворена је изложба о индустријском наслеђу...

Настављено је партнерство између Града и организације ХЕЛП. Град је исплатио кредит за финансирање капиталних инвестиција и локална самоуправа више није кредитно задужена. Министар Марко Благојевић и градоначелник Цветановић обишли су градски стадион. Одржане су манифестације: Дан рукомета, Са технологијом на ти, Дан породице...“