Вести

Традиционално представљање СНС Информатора

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас су на тргу у центру Лесковца представили СНС Информатор.

Данас је представљен децембарски број гласила Српске напредне странке у којем су централно место заузели изборни резултати, односно 46,66% освојених гласова на републичком нивоу, а подсетило се и на податак да је у Лесковцу листа Александар Вучић – Србија не сме да стане освојила 52,72% гласова, док је листа Александар Вучић – Лесковац не сме да стане освојила 48,58% гласова.

Поменути број представила је Александра Стојановић члан Српске напредне странке. Казала је да су у броју представљени најважнији догађаји у протеклој години, као и предизброна кампања листе Александар Вучић – Србија не сме да стане која је кренула управо из Лесковца.

„На скупу у Лесковцу су се обратили председник Србије Александар Вучић и председник СНС Милош Вучевић, као и наша суграђанка Андреа Тошић. Предизборни митинзи листе „Александар Вучић - Лесковац не сме да стане“ у организацији Градског одбора СНС Лесковац одржани су у Грделици, Вучју, Печењевцу, Манојловцу, Бобишту, Братмиловцу, као и завршни у хали Партизан у Лесковцу. Активисти ГО СНС разговарали су са грађанима у Винарцу, Турековцу, Манојловцу, Горњем Стопању, МО Милентије Поповић, Дубочици 3, Бобишту... Чланови Градског одбора подржали су уређење мобилијара у центру града, у Грделици, у насељу Анчики. Чланице Форума жена организовале су дружење са Иваном Поповић, а Никола Селаковић разговарао је са активистима у Грделици. Активисти Градског одбора помогли су и уређење дворишта испред зграде Три шешира.

Када је реч о инвестицијама у граду подсетићу вас да је завршена реконструкција водоводне мреже у Бобишту, у Норвежанској улици, а ради се и на деоници пута Лесковац-Бојник. Музичка школа добила је нови пианино од Града. Министар Томислав Момировић и градоначелник др Горан Цветановић обишли су локалног привредника. Град је обезбедио пакете за све пензионере и социјално угрожене суграђане. Поводом поделе субвенција, градоначелник Цветановић је обишао пољопривредна газдинства. Уручио је и уговоре за обављање стручне праксе и за развој омладинског и женског предузетништва.“