Вести

У ПРОСТОРИЈАМА ГРО ЛЕСКОВАЦ ОБЕЛЕЖЕНА СТРАНАЧКА СЛАВА

Вечерас је Градски одбор Српске напредне странке Лесковац обележио крсну славу Свету Петку. Домаћин овогодишње славе Јелена Станковић честитала је свим верницима славу и пожелела да их са својим породицама проведу у миру, срећи и благостању. Обележавању славе и сечењу колача присуствовао је и председник ГрО СНС Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић, као и чланови и симпатизери странке, коалициони партнери и бројни гости.

Отац Звонирим Живковић је вечерас наком пресецања колача говорио о Пресветој мати Параскеви и казао:
"Драго ми је што се сваке године окупљамо око овог славског колача са једним циљем, а то је молитва. Увек молитва браћо и сестре.
Овим путем желим да вам честитам славу ваше странке и пожелим да вам Господ пружи мира и слоге, мудрости."

Јелена Станковић је вечерас рекла:

"Припала ми је велика част да обе године будем домаћин славе Света Петка. Драго ми је што смо се окупили у оволиком броју и надам се са ћемо се и убудуће окупљати. Да будемо вредни као што смо и до сада за добробит града. Честитам свима славу, нека донесе мир и стабилност у ваше домове."

Наредни домаћим прим. др Милан Петровић се захвалио на части да буде домаћин, казао да је Света Петка заштитница његовог дома што њему и његовој породици прижа још већу част да следеће године буду домаћини.