Вести

Унија младих ГрО СНС Лесковац традиционално промовисала нови број Информатора

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац су вечерас, на градском тргу, традиционално представили нови број СНС Информатора.

У име Уније младих присутнима се обратила и представила садржај августовског броја Анђела Радивојевић:

„На насловници броја можемо читати да ЕКСПО 2027. мења Србију, с обзиром на то да је Србија изабрана за домаћина ове Међународне специјализоване изложбе.

У новом броју можемо видети и фотографије председника Републике Алескандра Вучића са обиласка нашег новог стадиона Дубочица заједно са председником Додиком, Драганом Стојковићем Пискијем, Драганом Џајићем и нашим градоначелником др Гораном Цветановићем.

У одељку СНС Панорама можемо читати о бројним дешавањима у читавој Србији, па и у нашем граду Лесковцу. Чланице Форума жена учествовале су на Данима вишње у Радоњици. Активисти СНС уредили су базен у Грделици и поделили „СНС Информатор“. Уређене су саобраћајнице у Винарцу, уређују се тротоари на Булевару ослобођења, а завршена је и изградња улице иза новог стадиона. Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре ставило је на располагање Граду више од три милиона евра за унапређење локалне инфраструктуре. Никола Бертолини, шеф Одељења за сарадњу Делегације ЕУ у Србији, обишао је Постројење за пречишћавање отпадних вода у Богојевцу. Посетила нас је и делегација Конгреса локалних власти Молдавије.
На градском тргу приређена је журка за мале матуранте, а ђацима генерације уручени су бицикли. Вуковци завршних разреда средњих школа путовали су по Србији, на наградној екскурзији у организацији Града. У августу је била актуелна и сезона купања у кањону реке Вучјанке и на грделичком базену. Одржане су манифестације Брестовачко, Грделичко и Поречјанско лето и одржан је 17. Карневал. Одржана је и 25. Балканска смотра младих стрип аутора и приређена је изложба радова насталих на прошлогодишњој ликовној колонији.“