Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац, на челу са др Гораном Цветановићем, најоштрије осуђује вређање и примитивне нападе на председника Републике Србије Александра Вучића и на чланове његове породице.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Одборници владајуће коалиције Скупштине Града Лесковца данас су прекинули своје дежурство у згради Скупштине започето у петак, 12. априла.

ДАНАС ЈЕ СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЉА

Подсећамо све грађане и грађанке Лесковца да се данас, 7. априла, широм света обележава Светски дан здравља, поводом годишњице од оснивања Светске здравствене организације.

СНАГУ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПРЕПОЗНАЈУ ИСТАКНУТИ ЉУДИ

Изузетно нам је драго и са поносом и стичемо да је прослављени уметник Братислав Анђелковић који је синоћ у Лесковачком културном центру отворио изложбу члан Српске напредне странке и заменик шефа одборничке групе СНС-а у локалном парламенту .

ОДГОВОР ДЕМОКРАТСКОЈ СТРАНЦИ

Жао нам је што је Градски одбор Демократске странке у акцији лекара Савета за здравство Градског одбора Српске напредне странке препознао начин за манипулисање грађанима.

СНС не уређује град за данас или сутра, нити због изборне кампање

Жао нам је што Демократска странка критикује конкурс за културу који подразумева суфинансирање тридесет и једног пројекта из ове области, међу којима су и најзначајнији културни догађаји и манифестације које уживају углед у Лесковцу и Србији.

Pages