Саопштења

Дођите да на скупу "Србија наде" подржимо политику председника Александра Вучића

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац позива све људе који снажно подржавају политику мира, стабилности, толеранције, развоја и напретка Србије на свим пољима да 26. маја у 19 часова буду испред Народне скупштине у Београду и увеличају скуп „Србија наде“.

САОПШТЕЊЕ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац најоштрије осуђује речи Драгана Видаковића из опозиционог покрета Герила.

Прижељкивати смрт и радовати се здравственим тегобама председника Републике Србије Александра Вучића је одраз политичке немоћи и недостатак људскости.

САОПШТЕЊЕ ГрО СНС ЛЕСКОВАЦ ПОВОДОМ НАПАДА НА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац оштро осуђује сваку врсту напада на чланове породице председника Републике Србије Александра Вучића. Последњим у низу удара на председниковог сина Данила Вучића опозициони лидери желе да стекну политичке поене и уздигну себе у очима јавности.

ЦВЕТАНОВИЋ: НАРОД ВИДИ И ЗНА КОМЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ, И ТО ЈЕ И ПОКАЗАО ВЕЛИКОМ ПОДРШКОМ СРПСКОЈ НАПРЕДНОЈ СТРАНЦИ И ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

У време када председник Републике Србије Александар Вучић позива на најшири консензус и јединство народа како би се држава одупрла међународним притисцима по питању Косова и Метохије, шачица људи иде по Србији позивајући на протесте, у намери да дестабилизацијом и распиривањем подeла прикупља јефтине политичке поене

ОДГОВОР ГРУПИ ГРАЂАНА ЗА ЛЕСКОВАЦ ЗАЈЕДНО НА ИЗНЕТЕ НЕИСТИНЕ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац жели да јавност упозна са начином функционисања одређених друштвених области у граду и тиме укаже на нетачности и неистине које су на конференцији за медије изнели чланови групе грађана За Лесковац заједно, а тичу се урбанистичких планова, функционисања предузећа Топлан

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ОСУЂУЈЕ ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац најоштрије осуђује претње које су данас председнику Александру Вучићу упутиле лажне патриоте испред Председништва.
Својим скандалозним понашањем на данашњи празник показали су да је њихов једини циљ изазивање хаоса, урушавање земље и убиство председника.

Pages