Саопштења

СВЕТСКИ ДАН ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Сваке године 5. јуна широм света се обележава Светски дан заштите животне средине. Циљ обележавања овог дана јесте подизање свести о значају очувања и унапређења животне средине. Светски дан заштите животне средине установљен је од стране Генералне скупштине Уједињених нација 1972. године и одржава се 5.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Надљудска енергија, дивовска храброст и неоспорни резултати председника Републике Србије Александра Вучића чија политика и начин на који води земљу има велике одјеке и у светској јавности вредни су поштовања и дивљења, јер се ради о човеку који напредак и развој наше земље ставља на прво место, чак и испред свог жив

ГРАЂАНИ ЛЕСКОВЦА И ОКОЛИНЕ ПОДРЖАЛИ УСТАВНЕ ПРОМЕНЕ НА РЕФЕРЕНДУМУ

На републичком референдуму одржаном јуче ради потврђивања Акта о промени Устава Републике Србије, своје право да се изјасни искористило је 47.199 уписаних гласача на територији града Лесковца, односно 40,73%.

13 ГОДИНА НАПРЕТКА

Данас Српска напредна странка обележава 13 година постојања и успешне борбе за јаку, развијену и самосталну Србију.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛЕСКОВАЦ

Данас су грађани Лесковца имали прилике да чују и виде како изгледа један неуспели пропагандно демагошки наступ људи, који заступају странку, која је разорила и уназадила нашу Србију, наш Лесковац.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац на челу са председником и градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем најоштрије осуђује монструозне претње упућене деци председника Републике Србије Александра Вучића!

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ НАЈОШТИЈЕ ОСУЂУЈЕ ЈУЧЕРАШЊЕ НАСИЛНО ПОНАШАЊЕ И ВАНДАЛИЗАМ

Чланови Градског одбора Српске напредне странке на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем најоштрије осуђују вандализам, насилни упад у Народну скупштину и уништавање јавне имовине који су се нажалост догодили јуче у престоници.

Pages