Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ПОВОДОМ ПОНОВНОГ НАПАДА НА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем, најоштрије осуђује поновни насилнички поступак и напад на председника Републике Србије Александра Вучића.

Глас народа недвосмислено дао подршку политици која доноси мир и стабилност

Годинама уназад Српска напредна странка се залаже за нашу децу, напреднију земљу, мир и стабилност, и све то удружени у идеји Србије која не стаје на путу напретка, просперитета.
Тој политичкој идеологији противе се они који немају сопствену паролу, а камо ли политички циљ.

Српска напредна странка је фер и коректан политички противник

На самом почетку треба подсетити господина Цакића да су опозиционе странке увек имале своје чланове бирачких одбора и чланове ГИК-а. Увек је било омогућено да прате све процесе у изборима и да контролишу сваки документ у спровођењу изборне процедуре.

Деца из целе Србије бодрила Орлове са трибина стадиона Дубочица

Јучерашњи дан је био велики спектакл, и понос за сваког лесковачког родољуба. Меч националног фудбалског тима је пратила цела Србија, а у том историјском моменту наш град је постао центар свих дешавања у земљи. Велики број деце из округа али и целе Србије имао је ту привилегију да уживо навија за наш тим.

Лесковчани не гласају причу о просперитету, већ онога ко просперитет ствара

Лесковац који не стаје и неће стати, као такав настао је и развијаће се захваљујући особи са највећим политичким кредибилитетом на југу Србије, др сци. мед. Горану Цветановићу.

Политичка каријера дуга преко 20 година имплицира, знање, умеће, искуство, проницљивост, мир и стабилност.

Сутра ће у Грделици бити одржан први митинг листе Александар Вучић – Лесковац не сме да стане

Сутра, 18. новембра 2023. године са почетком у 16.00 часова у Дому културе у Грделици, Градски одбор Српске напредне странке Лесковац одржаће први предизборни скуп листе Александар Вучић - Лесковац не сме да стане.

Поступак финансијске подршке за уџбенике по закону

Иако је већ постала пракса да опозиција држи конференције и издаје саопштења са непровереним и непотпуним информацијама, и овог пута смо, због истине и наших суграђана као политичка партија којој је годинама уназад дато поверење да руководи државом и градом дужни да их демантујемо по више основа.

Брига о нашим суграђанима је приоритет

За сваког патриоту и државника, борба за бољи живот грађана никад не престаје нити почиње у "кампањи". Доказивање делима је стална радна обавеза сваког озбиљног политичара. Србија је богата земља, и финансијски се опоравила од 2012. Привреда је у сталном расту.

Pages