Саопштења

СТЕФАНОВИЋ РАЗГОВАРАО СА МЛАДИМА У ЛЕСКОВЦУ

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је Градски одбор Српске напредне странке у Лесковцу, где је заједно са председником лесковачког СНС-а Гораном Цветановићем разговарао са члановима Уније младих.

СТЕФАНОВИЋ И ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИЛИ СТАРИЈЕГ ЛЕСКОВЧАНИНА

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је вечерас, заједно са председником лесковачког градског одбора Гораном Цветановићем, осамдесетчетворогодишњег Лесковчанина Слободана Станковића.

ОСУДА ПОВОДОМ ПОГРДНИХ НАТПИСА УПУЋЕНИХ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Лесковац је град који је у Србији и региону познат по толеранцији, разумевању и апсолутном уважавању сваке личности. Због тога су нас дубоко узнемирили натписи у којима се спомиње председник Републике Србије Александар Вучић.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац, на челу са др Гораном Цветановићем, најоштрије осуђује вређање и примитивне нападе на председника Републике Србије Александра Вучића и на чланове његове породице.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Одборници владајуће коалиције Скупштине Града Лесковца данас су прекинули своје дежурство у згради Скупштине започето у петак, 12. априла.

Pages