Саопштења

13 ГОДИНА НАПРЕТКА

Данас Српска напредна странка обележава 13 година постојања и успешне борбе за јаку, развијену и самосталну Србију.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛЕСКОВАЦ

Данас су грађани Лесковца имали прилике да чују и виде како изгледа један неуспели пропагандно демагошки наступ људи, који заступају странку, која је разорила и уназадила нашу Србију, наш Лесковац.

ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац на челу са председником и градоначелником Лесковца др сци. мед. Гораном Цветановићем најоштрије осуђује монструозне претње упућене деци председника Републике Србије Александра Вучића!

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ НАЈОШТИЈЕ ОСУЂУЈЕ ЈУЧЕРАШЊЕ НАСИЛНО ПОНАШАЊЕ И ВАНДАЛИЗАМ

Чланови Градског одбора Српске напредне странке на челу са председником др сци. мед. Гораном Цветановићем најоштрије осуђују вандализам, насилни упад у Народну скупштину и уништавање јавне имовине који су се нажалост догодили јуче у престоници.

СТЕФАНОВИЋ РАЗГОВАРАО СА МЛАДИМА У ЛЕСКОВЦУ

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је Градски одбор Српске напредне странке у Лесковцу, где је заједно са председником лесковачког СНС-а Гораном Цветановићем разговарао са члановима Уније младих.

СТЕФАНОВИЋ И ЦВЕТАНОВИЋ ПОСЕТИЛИ СТАРИЈЕГ ЛЕСКОВЧАНИНА

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је вечерас, заједно са председником лесковачког градског одбора Гораном Цветановићем, осамдесетчетворогодишњег Лесковчанина Слободана Станковића.

ОСУДА ПОВОДОМ ПОГРДНИХ НАТПИСА УПУЋЕНИХ ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Лесковац је град који је у Србији и региону познат по толеранцији, разумевању и апсолутном уважавању сваке личности. Због тога су нас дубоко узнемирили натписи у којима се спомиње председник Републике Србије Александар Вучић.

Pages