Вести

ИЗБОРНОЈ КОМИСИЈИ ПРЕДАТА ЛИСТА „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“

Српска напредна странка данас је Изборној комисији за спровођење избора за чланове Савета месних заједница предала листу кандидата под називом „Александар Вучић – Заједно можемо све“.

СВЕТСКИ ДАН ДЕТЕТА

Савет за културу Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу обележио је Светски дан права детета, који је установљен 20.новембра 1954.године у Генералној скупштини Уједињених нација. Тим поводом посетио је вишечлану породицу и малишанима уручио пригодне поклоне са слаткишима, играчкама и прибором за школу.

СТРУЧНА ТРИБИНА САВЕТА ЗА ПРОСВЕТУ

Савет за просвету ГО Српске напредне странке у Лесковцу је претходне недеље а поводом празника Дана просветних радника и Дана примирја у Првом светском рату организовао је стручну трибину под називом: ,,Први светски рат – узроци и последице".

ТРАДИЦИОНАЛНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ СНС ИНФОРМАТОРА

На тргу у Лесковцу, Савет за омладину Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас је представио и поделио најновији број СНС Информатора.

О садржају октобарског броја билтена Српске напредне странке говорила је Александра Павловић и казала:

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ СВЕТУ ПЕТКУ

Сечењем славског колача Градски одбор Српске напредне странке Лесковац обележио је своју славу Свету Петку, у присуству чланова, гостију и представника коалиционих партнерa.
Сечењу колача присуствовао је и председник ГрО СНС Лесковац и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА СУТРА У ЛЕСКОВЦУ ОБЕЛЕЖАВА 14 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић је данас одржао конференцију за медије на којој је све чланове и симпатизере позвао да присуствују обележевању четрнаестогодишњице оснивања СНС-а, које ће бити одржано сутра у СРЦ Дубочица са почетком у 18 часова.

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

На градском тргу, чланови ГрО СНС Лесковац, представили су данас суграђанима нови број СНС Информатора.

У овом броју Лесковчани ће моћи да читају о дешавањима у целој Србији, али и у нашем крају.

САСТАНАК ЈАБЛАНИЧКОГ, ПЧИЊСКОГ И ТОПЛИЧКОГ ОКРУГА У ПРОСТОРИЈАМА ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу одржан је састанак представника Јабланичког и Топличког округа, на коме је било речи о организовању прославе 14. рођендана Српске напредне странке, која ће се 21. октобра одржати у Лесковцу, у СРЦ Дубочица.

Pages