Вести

Хуманитарна акција активиста МО Марко Црни 1

Активисти МО Марко Црни 1 спровели су акцију хуманитарног карактера. Том приликом обишли су девојчицу Тамару Пешић, ометену у развоју, која живи са болесном баком и оцем. Помоћ је била у виду средстава за личну хигијену и основних животних намирница, финансираних из личних донација активиста. .

Хуманитарне акције медицинских сестара Савета за здравство

Медицинске сестре Савета за здравство Градског одбора Српске напредне странке Лесковац спровеле су две хуманитарне акције - једну у МЗ Раде Жунић, а другу у Великој Копашници. Овом приликом свакој породици је дониран по један кревет, прекривачи, храна и хемија.

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Чланови Уније младих су данас на градском тргу промовисали и делили нови број гласника Српске напредне странке.
Нови број је представила Александра Ђокић, која је истакла:

ГРУПА МЛАДИЋА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ СТИГЛА И ДО САМОГ ЛЕСКОВЦА

Данас је група од 13 младића из Косовског Поморавља, која је јуче ујутру кренула пешице до Београда, како би подржали председникa Републике Србије Александра Вучића, направила предах у мотелу Предејане где су их дочекали мештани и активисти СНС на челу са председником ГрО СНС Лесковац др сци. мед.

ПРЕДСЕДНИК ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ЦВЕТАНОВИЋ ПРУЖИО ПОДРШКУ МЛАДИЋИМА КОЈИ СУ ПЕШИЦЕ КРЕНУЛИ НА ВЕЛИКИ СКУП У БЕОГРАДУ

Група младића која је из Косовског Поморавља кренула пешице пут Београда како би на великом скупу "Србија наде" 26. маја пружила подршку председнику Србије Александру Вучићу, направила је предах у мотелу Предејане где их је дочекао председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед.

АКЦИЈА ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА КЊИГЕ

Данас се обележава Светски дан књиге и ауторских права. Тим поводом људи доброг срца, љубитељи књига, свесни значаја образовања и духовног богатства које стичемо читањем, учествовали су у акцији под називом #СветПрипадаОнимаКојиЧитају.

САВЕТ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ ПОСЕТИО ПОРОДИЦУ У ВИНАРЦУ

Савет за друштвене делатности Градског одбора Српске напредне странке Лесковац посетио је породицу слабијег имовног стања у Винарцу и тиме наставио са спровођењем акција помоћи.
Чланови Савета су припремили пакете са основним животним намирницама и уручили породици.

ОМЛАДИНА ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ПРЕДСТАВИЛА НОВИ ИНФОРМАТОР

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас су на градском тргу у Лесковцу представили нови, мартовски број СНС Информатора на чијој се насловној страни налази фотографија председника Александра Вучића који је кренуо у обилазак Србије како би разговарао са грађанима и представо резулт

Pages