Вести

ЧЛАНИЦЕ ФОРУМА ЖЕНА ОБЕЛЕЖИЛЕ МЕЂУНАРОДНИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ СИРОМАШТВА

Чланице Форума жена ГрО СНС у Лесковцу, на данашњи дан када се широм света обележава Међународни дан борбе против сиромаштва, организовале су акцију прикупљања ношених ствари, за све узрасте и за оба пола, од дечје гардеробе до гардеробе и обуће за одрасле, коју

САВЕТ ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ ОРГАНИЗОВАО ХУМАНИТАРНУ АКЦИЈУ

Поводом обележавања Дечје недеље представници Савета за друштвене делатности су посетили социјално угрожену породицу из Лесковца коју чине самохрана мајка и четворо деце. Том приликом уручена је хуманитарна помоћ у виду животних намирница, средстава за хигијену, школског прибора, играчака и одеће.

САВЕТ ЗА ПРОСВЕТУ ПОСЕТИО ШКОЛУ 11. ОКТОБАР

Савет за просвету Градског одбора Српске напредне странке Лесковац је у склопу Дечје недеље посетио школу 11. октобар у Лесковцу и том приликом је школи уручио ЛЦД телевизор. Чланови Савета су такође однели слаткише и честитке малишанима.

ПРОМОВИСАН НАЈНОВИЈИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Чланови Уније младих ГрО Српске напредне странке су данас на платоу преко пута Лесковачког културног центра делили најновије издање Српске напредне странке. У име младих чланова странке присутним представницима медија се обратила Маја Валчић:

ПОМОЋ ЗА ПОРОДИЦУ РАШИЋ

Активисти месног одбора Дубочица 2 су наставили са хуманитарним активностима које су усмерене ка најосетљивијим категоријама нашег друштва. С тим у вези, прошле недеље је породици Рашић уручена помоћ у виду основних животних намирница, као и пакет са средствима за хигијену. 

ХУМАННИТАРНА АКЦИЈА ЗА ПОРОДИЦУ ДИМИТРИЈЕВИЋ

Чланови месног одбора Дубочица 3 посетили су породицу Димитријевић, која је слабијег имовнског стања. Они су том приликом овој породици уручили пакет помоћи. Активисти Градског одбора Српске напрене странке у Лесковцу и у наредном периоду наставиће са спровођењем оваквих акција.

ПОМОЋ ШЕСТОЧЛАНОЈ ПОРОДИЦИ

Чланови Месног одбора Сува река помогли су шесточланој породици са троје деце у својој Месној заједници. Прикупљеним средствима набавили су намирнице и средства за одржавање хигијене и уручили породици.

Pages