Вести

ДВЕ ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ ЧЛАНИЦА ФОРУМА ЖЕНА У КУТЛЕШУ

Чланице Форума жена на челу са председницом Кристином Васиљковић су протеклог викенда обишле две социјално угрожене породице из Кутлеша – породице Лазаревић и Цветковић.
Оне су породицама уручиле пакете са намирницама и гардеробом, играчкама за најмађе.

САОПШТЕЊЕ ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ

Драган Ђилас у више наврата говори о крађи избора на више начина и у том контексту помиње Лесковац и бирачка места у Лесковцу на којима су избори према његовим речима покрадени.

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на градском тргу промовисан и подељен нови број СНС Информатора од стране Уније младих и активиста ГрО СНС Лесковац.
Нови број представила је Кристина Стојановић, члан Уније младих:

ГрО СНС Лесковац представио нови број Информатора и обележио предстојећи Међународни дан ретких болести

Чланови Уније младих и представници Градског одбора Српске напредне странке Лесковац данас су на тргу у Лесковцу представили јанураски број СНС Информатора и обележили предстојећи Међународни дан ретких болести.

Председник ГрО СНС Лесковац Цветановић анализирао изборне резултате и поново захвалио суграђанима на подршци

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић данас је у просторијама странке одржао конференцију на којима је говорио о резултатима на изборима одржаним 17. децембра текуће године.

Цветановић: У недељу 17. децембра, сви на биралишта. Заокружите број 1. Александар Вучић – Србија не сме да стане, Лесковац не сме да стане!

„Људи су наша снага. ВИ сте наша снага. И све док у вашим очима блиста искра поверења, разумевања и вере у наш рад, нећемо престати да радимо.

Pages