Вести

САВЕТ ЗА ПРОСВЕТУ, НАУКУ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ ДАРИВАО ДЕЦУ НА СЛУЖБИ ЗА ПЕДИЈАТРИЈУ

У јеку новогодишњих и божићних празника, чланови Савета за просвету, науку и технолошки развој ГрО Српске напредне странке у Лесковцу посетили су Службу за педијатрију Опште болнице у Лесковцу како би деци која су дочекала Нову годину у Општој болници улеп

ЧЛАНИЦЕ ФОРУМА ЖЕНА ДЕЛИЛЕ ПАКЕТИЋЕ И ИГРАЧКЕ У РАЗВОЈНОМ САВЕТОВАЛИШТУ

Чланице Форума жена ГрО СНС Лесковaц данас су у пратњи аниматора и Деда Мраза обишле Развојно саветовалиште Дечјег диспанзера како би малишанима поделиле празничне поклон пакетиће као и играчке.

ПОДЕЉЕНИ ПАКЕТИ СОЦИЈАНО УГРОЖЕНИМ ДОМАЋИНСТВИМА

У месној заједници Вељко Влаховић подељени су пакети социјално угоженимм домаћинствима. Активисти МО Вељко Влаховић 1 још једном су показали да воде рачуна о свим категоријама друштва, а највише о оним којима је помоћ најпотребнија.

НАСТАВЉЕНА ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

МЗ Дубочица, МО Дубочица 3, МО Сува река, МО Милентије Поповић 2, МО Горњи и Доњи Буниброд, Жижавица, Бадинце, МЗ Братмиловце и Мрштане, Горње Стопање и Миланово, наставили су са традиционалном поделом новогодишњих пакетића.

НАСТАВЉЕНА ПОДЕЛА НОВОГОДИШЊИХ ПАКЕТИЋА

Активисти Српске напредне странке наставили су са традиционалном поделом новогодишњих пакетића у својим месним заједницама. Месни одбор Моше Пијаде 1, МЗ Липовица, Кутлеш и Доње Бријање, као и насеље Бобиште обрадовали су малишане у њиховом крају.

СРЕЋНА НОВА ГОДИНА

Драги суграђани, Срећна вам Нова година и предстојећи божићни празници. Нека 2020. година буде успешна и плодна, година са много нових пројеката и достигнућа, испуњена светлим догађајима и делима.

Pages