Вести

ТРИНАЕСТ ГОДИНА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Предаја није опција, нема назад и нема повлачења ни пред ким, а поготово не пред онима који су нам земљу уништили и урушили, поручио је члановима и симпатизерима Српске напредне странке на прослави 13. годишњице странке, председник Републике Србије и Српске напредне странке Александар Вучић.

ПОДЕЉЕН НОВИ БРОЈ СНС ИНФОРМАТОРА

Данас је на више локација у граду промовисан и подељен нови број гласника Српске напредне странке, тачније 100. издање, од стране чланова Уније младих.
Нови број гласила је промовисала Ана Павловић, члан Уније младих:

ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ОДЛУЧИО ДА КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СНС БУДЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ

Градски одбор Српске напредне странке Лесковац данас је одржао састанак на којем је усвојен записник са претходног састанка, и одржана седница на којој је председник ГрО Лесковац др сци. мед.

АКЦИЈА САВЕТА ЗА ДРУШТВЕНЕ ДЕЛАТНОСТИ НА МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕТЕТА

У суботу, 20. новембра, на Међународни дан детета Савет за друштвене делатности Градског одбора Српске напредне странке Лесковац спровео је још једну акцију. Чланови Савета су обишли самохрану мајку из Лесковца, чији је супруг недавно преминуо од последица Корона вируса.

АКТИВИСТИ МО МОШЕ ПИЈАДЕ 1 У АКЦИЈИ УРЕЂЕЊА СВОЈЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Активисти Месног одбора Моше Пијаде 1 организовали су акцију уређења своје Месне заједнице. Офарбали су новоизграђени летњиковац и обновили клупе поред дечјег игралишта у близини ОШ Коста Стаменковић.

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА САВЕТА ЗА КУЛТУРУ

Савет за културу Градског одбора Српске напредне странке Лесковац посетио је данас осмочлану социјално угрожену породицу из Лесковца. Овом приликом уручени су пакети са животним намирницама, а деци пакети са школским прибором, гардеробом, играчкама.

Pages