Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛЕСКОВАЦ АПРИЛА БИРА РУКОВОДСТВО

Председник Градског одбора Српске напредне Лесковац др сци. мед. Горан Цветановић је данас у просторијама странке одржао конференцију за медије на којој је обавестио јавност да ће Изборна Скупштина поменутог одбора бити одржана 27. априла текуће године.
Како је најавио, чланови ГрО ће изабрати делегате, председнике свих 75 месних одбора и председника Градског одбора Лесковац.
„Српска напредна странка, као одговорна, посвећена, отворена и транспарентна, одржава ове изборе како би нашу партију водили људи изабрани од стране већине чланова, људи са највећом подршком, они којима се највише верује. На последњој изборној Скупштини нашег одбора изабрано је 80 делегата за Скупштину Српске напредне странке на нивоу целе земље, што је био највећи број делегата на нивоу Републике Србије, поред Новог Сада који има идентичан број. Тада је најављено да ћемо спровести избор руководства лесковачког градског одбора и то ћемо учинити 27.4.2023“ – започео је своје излагање Цветановић и позвао све чланове да предложе кандидате.
„Све што је Градски одбор Српске напредне странке урадио и постигао је уз велико јединство, посвећеност, велико залагање и предани рад. Све већи број чланова и поверење грађана на изборима је сигуран сам најбоља оцена онога шта смо сви ми заједно радили, зато смо грађанима захвални на свему и на подршци коју нам годинама пружају. Ту смо где јесмо захваљујући њима и томе што разумеју да је наша звезда водиља бољитак на свим пољима живота“ - додао је Цветановић и нагласио да су унутарстраначки избори организациона и морална обавеза да би чланови потврдили досадашње или изабрали ново руководство како би „Наша велика породица, лесковачки Градски одбор Српске напредне странке“, наставио да расте, да се развија и остварује најбоље резултате.
На крају обраћања председник ГрО СНС Лесковац Цветановић је поручио да ће изборне скупштине бити одржане и у Црној Трави 4. маја, Власотинцу 5. маја, Бојнику 8. маја, Лебану 10. маја и Медвеђи 11. маја.
Одговарајући на питања новинара Цветановић је казао да ће уколико га предложе, он прихватити кандидатуру, али и да ће подржати уколико се чланови определе за неког другог кандидата.