Саопштења

13 ГОДИНА НАПРЕТКА

Данас Српска напредна странка обележава 13 година постојања и успешне борбе за јаку, развијену и самосталну Србију.
Резултатима показујемо да огромно поверење које уживамо међу грађанима није случајно и да смо једина политичка опција у држави која има јасну визију, способне и вредне људе који су спремни да доприносе напретку Србије. Успели смо, захваљујући неуморном раду и залагању председника Александра Вучића и свих наших чланова и активиста, да прoменимо Србију на боље. То Лесковчани препознају и редовно пружају подршку Српској напредној странци и њеним представницима на изборима свих нивоа власти.
Лесковчани данас живе у граду који, према оценама релевантних институција, важи за повољно пословно окружење. Велики број домаћих и страних инвеститора који улажу у наш град, допринели су унапређењу Лесковца. Ширећи старе и отварајући нове производне погоне, обнављајући старе симболе Лесковца, учинили смо град лепшим местом за живот и рад.
Поносни што смо добили прилику да препородимо Србију, настављамо истим темпом, да сањамо и остварујемо велике снове, да младима стварамо шансе због којих не само да неће одлазити, већ ће се и враћати да у својој земљи граде светлу будућност.