Вести

Активна Србија у Лесковцу у коалицији "Александар Вучић - Србија победјује"

Активна Србија ће на локалним изборима у Лесковцу бити део коалиције "Александар Вучић - Србија победјује" саопштено је на конференцији за медије у ГрО СНС Лесковац.

Према речима Милоша Илића, председника Градског одбора Активне Србије, резултати које је СНС у протекле три године остварила, и који су видљиви у свим областима функционисања града: путној инфраструктури, школству, култури, спорту, а нарочито у креирању буџета, дефинисању приоритета, стварању услова за привлачење страних инвестиција и стимулисању предузетнишва, мотиви су којима смо се руководили приликом доношења одлуке о приступању предизборној коалицији.

Локална самоуправа на челу са СНС-ом успела је да од једног дужничког буџета 2013-те, мудрим и одговорним управљањем јавним средствима измири сва дуговања, а да притом обезбеди нормално функционисање града и његових институција. Буџети за 2014, 2015. и 2016. годину имали су све израженију развојну компоненту, и све је то потврда политичког искуства, неисцрпне енергије и јаког предузетничког духа градоначелника и његовог тима. Уједињавање свих ресурса и постизање општег консензуса око даљег развоја града ми доживљавамо као надстраначко питање и Активна Србија ће дати свој пуни допринос овом процесу, чији ће значај грађани сигурно препознати - изјавио је Илић.

 

У СНС-у не желимо људе који политичку борбу заснивају на увредама и лажима, већ оне који својим радом могу да допринесу бољој будућности нас и наше деце, и са којима можемо да наставимо са реформама у борби за лепши и уређенији Лесковац. Учинићемо све да се ујединимо и окупимо око добрих идеја, без обзира на страначку припадност – рекао је на конференција председник Градског одбора Српске напредне странке Горан Цветановић.

 

Активна Србија која у Лесковцу броји око 300 чланова, на одборничкој листи имаће једног кандидата. Реч је о председнику Градског одбора Милошу Илићу који је и до сада био одборник и који ће бити 10. на листи.