Вести

Бабић и Цветановић у посети Власотинцу, Бојнику и Лебану

        Шеф посланичког клуба СНС-а и кандидат за посланика Зоран Бабић и председник Градског одбора Лесковац Горан Цветановић са сарадницима, јуче су посетили суседне општине Власотинце, Бојник и Лебане.

        Они су изјавили да ће у оквиру предизборне кампање народу положити рачуне за досадашњи рад, али и наставити борбу против организованог криминала и корупције.

  У реформи која ће уследити после избора, грађане очекују болне и тешке реформе, усвајање системских закона, реформа политичког система и државне управе, како би земља што брже изашла из кризе, рекао је Зоран Бабић у Власотинцу.  

       Избори су прилика да упознамо људе и наше потенцијале, казао је приликом посете фарме за производњу кока носиља у Лапотинцу, члан председништва СНС-а др Горан Цветановић.   

       

       Породична фарма Мирјане и Војислава Цакића, основана 1973. године пример је добре праксе да се радом могу постићи резултати. Савремена технологија и  производња од око 50.000 јаја дневно шанса су за останак младих и отварање нових радних места, казао је Цветановић.    

       Са страначким колегом Зораном Бабићем, Цветановић је у пратњи чланова и симпатизера странке  „од врата до врата“  посетио домаћинства у Лебану , тражећи поверење бирача на предстојећим изборима.