Вести

БОГАТИНОВИЋ: ЗА ПОДРШКУ ГЛАСАЧА БОРИЋЕМО СЕ ИСКЉУЧИВО РАДОМ, А НЕ ЛАЖИМА И КЛЕВЕТАМА

 

 

На ванредним парламентарним изборима 2014. године, Градски одбор Српске напредне странке Лесковац освојио је 54,77 процената гласова, док на овогодишњим изборима Српска напредна странка Лесковац очекује преко 54 одсто подршке бирача, рекао је Жарко Богатиновић, секретар ГрО СНС Лесковац на конференцији за новинаре.

Он је нагласио да су за чланове Српске напредне странке избори сваког дана.

Познати смо као упорни и марљиви људи који стреме најбољем. Зато нећу бити нескроман ако кажем да ћемо се борити за још бољи изборни резултат од оног који смо остварили 2014. године - додао је Богатиновић.

Секретар ГрО СНС осврнуо се и на број и на структуру чланова.

Српска напредна странка је организована политичка опција која само у Лесковцу броји преко 20 000 чланова. Квалификациона структура странке указује да нам верује и да наше политичке идеје дели лесковачка интелигенција, али и велики број радника, сељака, младих, жена, као и све већи број пензионера - објаснио је Богатиновић.

Потпредседник странке Небојша Крстић подсетио је да је Лесковац један од градова који је добио највише новца из републичког буџета, што је још једна потврда подршке коју Лесковац има од стране Владе Србије.

Сви знамо да је република помогла при куповини земљишта где ће бити изграђене две нове фабрике, Јура и Џинси, и ове године нам долази Лидл - рекао је Крстић који је овом приликом подсетио да локална самоправа улаже у школство, инфаструктуру и здравство.

На конференцији је истакнтуо да ће кампања СНС бити позитивна, као и да ће се за подршку гласача борити искључиво радом, а не лажима и клеветама.