Вести

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ ЛИСТЕ„АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАТО ШТО ВОЛИМО МЕДВЕЂУ“ У МЕДВЕЂИ

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац, др Горан Цветановић, на данашњој конференцији одржаној у просторијама странке упутио је честитке поводом убедљиве победе коју је листа „Александар Вучић – Зато што волимо Медвеђу“ остварила на локалним изборима у овој општини.

У име Градског одбора Српске напредне странке Лесковац и своје име честитам колегама окупљеним на изборној листи „Александар Вучић-Зато што волимо Медвеђу“ победу на локалним изборима у Медвеђи. Импозантни резултат од 64,79 % гласова, односно 18 од 25 мандата у Скупштини општине показује да нас грађани Медвеђе подржавају на путу свеукупног развоја Србије“ казао је Цветановић и додао:

Политика коју председник Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић води има велики и позитиван одјек како у домаћој и тако и у светској јавности. Зато Српска напредна странка континуирано осварује значајне резултате на изборима у целој Србији. Грађани читаве Србије верују у оно што радимо, верују у наш труд, озбиљност и одговорност којом заједно са СПС-ом водимо земљу. Доказ је и излазност на јучерашњим изборима где је од 6606 уписаних бирача, изашло 4466 што износи чак 67,61%, а то доказује да грађани верују у  изборе, а не у неки бојкот на који поједине политичке опције позивају.“

У демократском друштву, промене се дешавају на изборима, само на изборима и искључиво на изборима. Наши многобројни симпатизери поштују борце, честите људе који имају идеју и циљ. Наш је циљ да подигнемо Србију, да наставимо да градимо на сваком кораку. Народ не верује политикантима који знају само за нерад и бојкот, а хтели би да на силу, без плана о програма, без знања и искуства, преотму власт, и врате Србију на пут безвлашћа, понора и безнађа“ осврнуо се Цветановић на бојкот и захвалио се свим члановима, активистима и симпатизерима странке који су дали свој допринос и на тај начин одбранили интегритет и суверенитет земље и издејствовали победу и поручио да су житељи Медвеђе донели праву одлуку одлучивши да подрже листу окупљену око Српске напредне странке.

На самом крају Цветановић је честитао свим листама, с обзиром на то да су све прешле цензус и прочитао изборне резултате.

Александар Вучић – Зато што волимо Медвеђу – 64,79%, 18 одборника; Кркобабић ПУПС – Медвеђа је Србије – 5,95%, 1 одборник; СРС др Војислав Шешељ – 7,15%, 2 одборника; Партија за демократско деловање, Фљорим Сахити – 6,40%, 1 одборник; Сви за Медвеђу, Мухарем Саљиху – 9,19%, 2 одборника; Српска десница, За домаћинску Медвеђу – 6,52%, 1 одборник.