Вести

ЦВЕТАНОВИЋ ОДГОВОРИО НА САОПШТЕЊЕ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

Градоначелник Лесковца и председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац одговорио је на саопштење које је данас медијима упутила Демократска странка у Лесковцу.

Цветановић је овом приликом подсетио да су дугови Дома здравља Лесковац настали у време када је Демократска странка руководила градом и додао да су сви осим 10 радника који тренутно раде у Апотеци Лесковац исплаћени.

На наводе да се споменик Томи Здравковићу склања само због тога што га је поставила претходна власт Цветановић је одговорио да су прозивке ове политичке опције најпре биле упућене због тога што није започета изградња трга, а сада када су предузете мере и када треба да се крене са изградњом они критикују измештање споменика и додао да је у време владавине ДС Лесковац изгубио 20 хиљада радних места.

На наводе да се планира бетонирање градског парка навео је како сви већи градови у Србији имају градски трг и додао да извођач радова још увек није познат .

Што се тиче прозивке да лесковачки урбанисти између постојећих три зграда гурају још 2 зграде председник Градског одбора СНС Лесковац да где год се гради доприноси се развоју тог насеља, а не до стагнације.

На самом крају Цветановић је додао да Лесковац има добру сарадњу са председником Александром Вучићем и Владом Републике Србије набројавши пројекте који се у Лесковцу изводе, а које финансира Влада попут реконструкције болничке зграде у коју ће бити уложено преко 20 милиона евра и реконструкције Центра за социјални рад, затим је истакао да ће се изградити нови фудбалски стадион.

Свој одговор Цветановић је завршио најавом обиласка окружног затвора у Лесковцу чија је реконструкција у току.