Вести

ЦВЕТАНОВИЋ:ХВАЛА СВИМ ГРАЂАНИМА КОЈИ СУ ИЗАШЛИ НА ИЗБОРЕ

Председник Градског одбора Српске напредне странке Горан Цветановић

захвалио се свим грађанима Лесковца који су јуче изашли на биралишта.

На првој постизборној конференцији за новинаре, која је одржана са коалиционим партнерима, Цветановић се захвалио и свима који су дали глас листи „Александар Вучић-Србија побеђује“.

Добар изборни резултат доказ је да смо радили одговорно, савесно и за добробит града. Већина суграђана је то препознала. Али овако добар изборни резултат је обавеза да наставимо даље. Нема одмарања, нема опуштања - рекао је Цветановић.

Он је, овом приликом, рекао да се нада трећем мандату на месту градоначелника Лесковца, напоменувши да од почетка вишестраначког система у Лесковцу није постигнут тако добар резултат као на овим изборима.

Ја сам човек који држи реч, и за кога је реч светиња. Обећано мора бити испуњено. Јер предизборне скупове, ми нисмо организовали да би нашим суграђанима давали лажна обећања, већ да би затражили ваш глас и подршку да наставимо започето - рекао је Цветановић,  напоменувши да је у Градску изборну комисију стигло више приговора па је могуће да садашњи број мандата није коначан.

У локални парламент улазе: Српска напредна странка са 37 мандата, Социјалистичка партија Србије са 10, Јединствена Србија са 7 освојених мандата, Социјалдемократска странка и Нова Србија по 6, Демократска странка и Српска радикална странка по 4 одборничка места и Ромска странка Јединство 1 мандат.