Вести

ЦВЕТАНОВИЋ:Онима који су славили наводни раскол у СНС-у поручујем да су се узалуд радовали

„Веома ми је драго што смо још једном показали да су јединство и слога јачи од било какве незгоде. У кратком временском периоду, захваљујући нашим члановима и нашим пријатељима, успели смо да обновимо просторије Српске напредне странке у Грделици које су претрпеле штету у пожару - рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу Горан Цветановић синоћ у Грделици.

Он је, овом приликом, истакао да је поносан на чињеницу да је Градски одбор СНС-а у претходном периоду окупио велики број чланова који су препознали искреност и решеност ове странке да од Лесковца направи боље место за живот.

„Данас је Српска напредна странка у Лесковцу странка  свих људи, и жена и мушкараца, и старијих и младих, Рома, пензионера, пољопривредника, лекара, правника... Свих оних који воле нашу државу и наш град - додао је Цветановић.

Он се захвалио свим члановима и симпатизерима странке на подршци коју су дали у претходном периоду.

„Иза нас је пут опоравка од стања које смо затекли приликом преузимања одговорности за вршење власти, стања које је било на ивици банкрота, стања неизвесности и безнађа - рекао је Цветановић.

Посетио је да је Лесковац последњих година постао препознатљив не по броју неуспешно приватизованих фабрика, већ по томе што локално руководство настоји да створи добар привредни амбијент за инвеститоре. Као резултат тога уследила су бројна признања: „Капетан Миша Анастасијевић“, „Златни кључ“ на Дунавском бизнис форуму, Признање Регионалне привредне коморе, обновљени Сертификат града са повољним пословним окружењем.

„Знам да постоје људи којима та признања не значе ништа, јер се свакодневно боре да својој деци обезбеде боље услове за живот. Желим да и њима поручим да улажемо велике напоре да обезбедимо нова радна места, јер знамо да је то једини начин да наша омладина остане  на овим просторима, да повећамо наталитет и повратимо поверење да се овде може радити и пристојно живети од свог рада - рекао је председник лесковачких напредњака.

Свима онима који су претходних дана славили наводни раскол у Српској напредној странци Цветановић је поручио да су се узалуд радовали, јер су напредњаци опет показали јединство и слогу.

„На самом крају желео бих да се осврнем на чињеницу да се последњих месеци многи удружују како би нас поразили.  Заборављају да је народ јачи од било каквих моћних појединаца, а резултати нашег поштеног рада ефикаснији  од било каквог скупо плаћеног маркетинга. Пред нама је једна тешка камања, али ја верујем да уједињени са нашим досадашњим коалиционим партнерима и свима који желе нормалну Србију можемо доћи до најбољих резултата - рекао је лидер напредњака у Лесковцу.  

„Наша обавеза је да се боримо за Србију и Лесковац, да је штитимо заједно са вама и да идемо заједно до још једне убедљиве победе - закључио је Горан Цветановић, председник ГрО СНС.