Вести

ДЕВЕТ ГОДИНА ПОСТОЈАЊА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Српска напредна странка обележава 9 година постојања.

За то време, делима а не речима, издвојили смо се као једина политичка опција која може да допринесе развоју јаке и стабилне Србије, поштоване у свету. Труд и залагање за бољи живот показали смо и на локалу, што су препознали и наши суграђани који су Српској напредној странци дали подршку на последњим парламентарним, а нашем лидеру Александру Вучићу и на овогодишњим председничким изборима.

Лесковац је данас град који се мења, развија и постаје место пријемчиво за нове инвестиције. То показују и намере компанија попут Јуре и Џинсија да наставе да шире производњу и упошљавају нове раднике, као и нови инвеститори попут власника недавно отворене фабрике Терастил. Српска напредна странка у Лесковцу, након 9 година, окупља преко 25.000 чланова, а нарочито смо поносни на чињеницу да око четвртину чланства чине млади људи.

Та подршка обавезује нас да наставимо да радимо предано, као и до сада, на новим инвестицијама и отварању нових радних места, на уређењу путева, реконструкцији школа, здравствених установа и свега осталог што је неопходно за квалитетан живот наших суграђана.