Вести

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА:Надам се да ће наши одборници и градоначелник Лесковца заједно да решавају проблеме које град има

 

 

Надам се да ће наши одборници на следећим изборима да помогну градоначелнику Лесковца заједно да решавају проблеме које град има, рекао је Драган Марковић Палма на централној прослави славе Јединствене Србије у хотелу Пашина чесма у Лесковцу.

Међу бројним гостима у били су и Ивица Дачић, министар спољних послова и председник СПС-а, Милан Кркобабић, председник ПУПС-а и директор „Пошта Србије“, Братислав Гашић, потпредседник СНС-а, Горан Цветановић, председник Градског одбора СНС и градоначелник Лесковца, Мехо Махмутовић, градоначелник Новог Пазара, Ратко Стевановић, градоначелник Јагодине и други.

-  У претходне три године имали смо јако добру и коректну сарадњу, Србија је на пола пута и зато нам у наредне четири године треба политичка стабилност - рекао је потпредседник СНС-а Братислав Гашић.

-  Тешко је прогнозирати резултате, али сам сигуран да ће наша коалиција, СПС, ЈС и ПУПС заједно са Српском напредном странком освојити најмање 60 посто гласова и 60 посто мандата у Скупштини Србије - рекао је председник СПС Ивица Дачић.