Вести

ДРУЖЕЊЕ СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ ДР ГОРАНОМ ЦВЕТАНОВИЋЕМ У АЕРО КЛУБУ

Град Лесковац организовао је посету аеро клубу "Саша Митровић" где је велики број грађана имао прилике да се упозна са активностима овог клуба али и да се дружи са градоначелником Лесковца др Гораном Цветановићем.

Наши најмлађи суграђани били су у прилици да пуштају змајеве, гледају прелет параглајдера, симулацију летења, упознају се са авионима.

"Претходног лета, током распуста, за наше најмлађе и све заинтересоване суграђане организовали смо разне активности и дружења.

Централни градски парк био је испуњен дечјом грајом где су их забављали аниматори, роштиљањем смо оживели наше чувено излетиште Хисар, организовали едукативну посету Царичином граду и Коњичком и аеро клубу," - казао је градоначелник др Горан Цветановић.

"Оно што је лепо треба неговати, зато се данас поново налазимо на простору аеро клуба „Саша Митровић“ где ћемо, надам се провести још један забаван и леп летњи дан. Чланови аеро клуба за нас су припремили пуштање змајева, прелет параглајдера, симулацију летења, музику... речју, добар провод.

Поред дружења, данас нас је овде довео још један леп повод. Уређење парка на улазу у клуб. Чланови клуба су уз помоћ Месне заједнице „Прва јужноморавска брогада“, бројних донатора и уз подршку Града уредили парк. Постављене су клупе, посут шљунак, засађене јелке и цвеће и ово је први парк у нашем граду покривен системом аутоматског заливања. Што се тиче самог клуба, у хангару су уведене струја и вода,постављен видео надзор и Министарству одбране је упућен захтев да се њихова парцела да граду у закуп," - додао је градоначелник Цветановић.