Вести

ФОРУМ ЖЕНА ГРО СНС ЛЕСКОВАЦ ПРОСЛАВИО 6. РОЂЕНДАН

Форум жена Градског одбора Српске напредне странке Лесковац обележио је 6 година постојања и успешног рада на Међународни дан људских права.

Форум жена формиран је на иницијативу председника ГрО СНС Лесковац др Горана Цветановића 6. децембра 2013. године са циљем да се унапреди положај свих жена деловањем и радом свих чланица кроз подршку која се пружа социјално угроженим женама, женама жртвама насиља, женама из руралних средина, еконосмком оснаживању жена, здрављу жена, брига о младима и свима онима којима је помоћ потребна.

Председница Форума жена ГрО СНС Лексовац Кристина Васиљковић том приликом истакла је:

„Ми, жене, у Градском одбору у Лексовцу чинимо један битан елемент кроз наше деловање и наше активности. Сва подршка коју смо добили од председника и испуњавања родне равноправности да су жене заступљене и у парламенту: имамо жену за председницу Владе, жену председницу Скупштине, што умногоме доприноси и побољшава наш рад за који се ми залажемо и као жене које делују на локалу. Јер управо та родна равноправност учинила је да будемо поносне на то што радимо.“

Председнику Градског одбора СНС Лесковац др Горану Цветановићу чланице Форума жена уручиле су захвалницу због свесрдне помоћи и због огромне подршке коју им пружа, а који се захвалио и казао да жели да наставе да трају и раде, и да буду успешне као и до сад.

На прослави рођендана присутнима је приказан и филм о активностима Форума жена, на ком су истакле да су најпоносније на њихов хуманитарни рад.