Вести

ГЛАС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ ЈЕ ГЛАС ЗА УСПЕШНУ, ПРИСТОЈНУ И ПОШТОВАНУ СРБИЈУ

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац Горан Цветановић данас је позвао све суграђане и суграђанке, младе, пензионере, привреднике, пољопривреднике, професоре, лекаре, да у недељу изаберу бржу, јачу и бољу Србију, дајући свој глас Александру Вучићу.

Он је истакао да Србија данас има Владу која може да се похвали реалним резултатима и свакодневним победама за бољу будућност свих вас.

- Србија може да се похвали новим путевима, пругама, новом инфраструктуром, али што је још важније и економским растом, новим фабрикама и новим радним местима. Свим оним стварима које су потребне за бољи живот. И то је једини исправни пут за Србију. А тим путем Србија може да настави само ако је на њеном челу Александар Вучић.

Глас Александру Вучићу је глас за Србију. За Србију која се воли и у којој се боље живи, казао је Цветановић.

- То је глас за Србију из које млади не одлазе. За Србију у којој се поштује тежак рад сељака, за Србију јаче економије и већих плата и пензија, за Србију без тензија и подела. Србији је потребна слога, да сви заједно кренемо напред још брже, јаче и боље, рекао је Цветановић и захвалио се свим коалиционим партнерима што су изабрали пут будућности, напретка и просперитета и подржали Александра Вучића.

Цветановић је поручио својим суграђанима да је пред њима важна одлука.

- Ви сте снага. Зато су јако важне одлуке које ћете донети у недељу. Треба одлучити и срцем и главом. Јер Србији најбоље желе они који је носе у срцу, али и они који одлучују по сопственој савести. Али и један и други пут воде до само једног избора а то је Александар Вучић. Јер ниједан лидер до сада није показао такву љубав према Србији и није учинио више да ова земља иде напред. Зато вас позивам да у недељу 2. априла заокружите број 6 и подржите Александра Вучића! Да подржите рад, напредак, успешну, пристојну, поштовану, бржу, јачу и бољу Србију, нагласио је председник Градског одбора СНС Горан Цветановић.