Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ЛЕСКОВАЦ ПРЕСЕЦАЊЕМ КОЛАЧА ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ

Пресецањем колача Градски одбор Српске напредне странке Лесковац обележио је славу Свету Петку.

Домаћин овогодишње славе и један од координатора Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др Небојша Димитријевић честитао је свим верницима и свим члановима СНС-а славу и пожелео да их са својим породицама проведу у миру, срећи и благостању и рекао:

"Искрено се надам да ћемо следећу славу дочекати у условима на које смо навикли пре епидемије изазване корона вирусом и у лепшој атмосфери, да ћемо се дружити како треба и да ће ова ситуација која предуго траје проћи."

"Молимо нашу мати Параскеву да се моли за нас, да што пре ова болест прође и да наставимо да се окупљамо и славимо Бога, као што смо у оним лепим временима. Велика част у нашем граду је била што је ове године три дана био изложен део моштију наше Пресвете Параскеве. То је велика благодет и благослов нашем граду и свима који су дошли на поклоњење. Желим да похвалим све оне који су учествовали у обнови највеће светиње у граду - храма Свете Тројице, где су почели радови на реновирању фасаде. Посебну захвалност упућујем градоначелнику Лесковца, нека Бог сваком врати у здрављу", рекао је свештеник Владан Ранђеловић након пресецања колача.

Слави и сечењу колача присуствовао је и председник ГрО СНС Лесковац и градоначелник др сци. мед. Горан Цветановић који је свим грађанима који славе и члановима Српске напредне странке честитао славу са жељама за здравље, мир и благостање. Овогодишњи домаћин, др Небојша Димитријевић, славу је предао Александри Ђорђевић, члану Градског одбора СНС Лесковац.

Слава је, због тренутне епидемиолошке ситуације, обележена уз присуство малог броја чланова. Поред централних просторија у Лесковцу пресецање колача је обављено у Грделици, Вучју, Печењевцу, Брестовцу и Манојловцу.