Вести

ГРАДСКОЈ ИЗБОРНОЈ КОМИСИЈИ ПРЕДАТА ЛИСТА АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАТО ШТО ВОЛИМО ЛЕСКОВАЦ

Градској изборној комисији предата је изборна листа, Александар Вучић-Зато што волимо Лесковац, за чланове савета свих 139 месних заједница на територији града Лесковца. Са листом Александар Вучић-Зато што волимо Лесковац наступа коалиција Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и Боље Србије.

Приликом предаје листе испред коалиције Александар Вучић-Зато што волимо Лесковац обратио се Иван Вучић позвавши грађане да изађу на изборе и гласају. „На нашој листи спојени су младост и искуство, а све са намером да свака месна заједница учини најбоље за своје становнике, а самим тим и град. Свака кућа креће да се гради од темеља, а темељ града су месне заједнице. Зато позивам све становнике града да изађу на изборе и гласају, а ми обећавамо наставак просперитета нашег града. Зато што волимо наше суграђане, зато што верујемо у будућност, ЗАТО ШТО ВОЛИМО ЛЕСКОВАЦ! „ Рекао је Вучић.

Председник Градског одбора Српске напредне странке Лесковац, Горан Цветановић, рекао је да се нада фер политичкој утакмици. „Број људи који је вечерас дошао показује колико грађани Лесковца вреднују све што ми радимо за њих. То за наш значи више рада, више одговорности, али и више снаге.“ Рекао је Цветановић.