Вести

ХВАЛА ГРАЂАНИМА ШТО СУ ГЛАСАЛИ ЗА ЈАКУ, СТАБИЛНУ, БОЉУ И ЛЕПШУ СРБИЈУ

Председник Градског одбора СНС-а у Лесковцу Горан Цветановић захвалио се свим грађанима који су у недељу 2. априла изашли на биралишта и дали подршку председничком кандидату Александру Вучићу. Он је казао да то значи да су Лесковчани препознали једину праву опцију за јаку, стабилну, бољу и лепшу Србију.

На основу 100 одсто обрађених бирачких места у Лесковцу, Александар Вучић остварио је убедљиву победу са освојених 66,08% гласова. На изборе је изашло 58,93% бирача, односно 71 194 грађана, а подршку Вучићу дало је 47024 гласача.

Лесковац је са овим резултатима у самом врху градова у Србији по проценту грађана који су подржали новог председника Србије Александра Вучића.

- Овакав изборни резултат показује да су грађани Србије препознали наше залагање да Србија и Лесковац постану боље место за живот. Ми нисмо победили због празних прича и вређањем других кандидата већ напорним радом, истакао је Цветановић додајући да о подршци коју има Александар Вучић сведочи и податак да су ово први избори после 1992. године на којима је председник изабран у првом кругу гласања.