Вести

И СПС УЗ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Представници Српске напредне странке и Социјалистичке партије Србије данас су у Лесковцу одржали заједничку конференцију за штампу, на којој су поред председника Градског одбора СНС у Лесковцу др Горана Цветановића говорили и потпредседник Извршног одбора СНС-а, Драган Стевановић и потпредседник Социјалистичке партије Србије, Бранко Ружић.

Председник Градског одбора СНС-а у Лесковцу Горан Цветановић казао је да су се пре четири године Лесковац и Србија налазили у тешкој, готово безизлазној ситуацији и да су избалансираном политиком и напорним радом направљени велики кораци напред. Он је казао да су направљени помаци у свим областима, од болница, школа до културних установа у које деценијама није било никаквих улагања.

-Знамо и да то све није довољно, али је најважније да се крећемо у правом смеру и да сви заједно радимо да грађанима Јабланичког округа живот буде лепши. Сигуран сам да бисмо урадили још више да нисмо затекли тешко стање у буџету. Зато данас смешно звуче покушаји појединих политичких партија да омаловаже наш рад. Покушаји тих истих партија, које су наш Лесковац и нашу Србију довели на ивицу пропасти.

Они и даље немају политички програм, не нуде ништа сем увреда на наш рачун и рачун Александра Вучића који је једини имао храбрости да крене са тешким реформама, казао је Цветановић.

Он је истакао да Српска напредна странка не жели да одговара на увреде.

 

- Желимо да нашим радом и конкретним резултатима покажемо слогу и снагу да стварамо лепши Лесковац, лепшу Србију. Александар Вучић је једини у коме смо препознали ту снагу да води ову земљу напред  и зато позивамо све вас да на предстојећим изборима подржите Александра Вучића за председника Србије. Само са њим Србија може још брже, јаче и боље да крене у правом смеру путем опоравка и напретка.

Подршка Александру Вучићу стиже и из Социјалистичке партије Србије, чији потпредседник Бранко Ружић је данас рекао да очекује победу заједничког кандидата за политички стабилну, економски развијену и социјално праведну Србију. Он је казао да Вучићеви противкандидати немају никакав став о важним државним питањима.

- Ништа то њима није интересантно, али су они претенденти на место председника републике. Наравно да то они никада неће постати, али ако већ желе да глуме те кандидате, био би ред да се око важних државних стратешких питања изјасне јер је то у Уставу јасно дефинисан оквир чиме се бави један председник државе. Међутим, њима је стало само до фотеља, али и до тога да изазову нестабилност и деструкцију говорима да ће доћи до нерегуларности на изборима како би изазвали потенцијалну политичку нестабилност, казао је Ружић.

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Драган Стевановић казао је да победа неће бити једноставна и лака, али ће бити величанствена уколико цела кампања буде текла као до сада.

Конференцији су присуствовали и функционери СНС-а и СПС-а из Власотинца, Лебана, Бојника и Медвеђе.