Вести

КАНЦЕЛАРИЈА КЛУБА НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА НА УСЛУЗИ ГРАЂАНИМА И У 2016.

 

 

У току 2015. године, преко 300 грађана разговарало је са народним посланицима у Канцеларији посланичког клуба Градског одбора Српске напредне странке Лесковац, рекла је на конференцији за новинаре Оливера Пешић, народна посланица.

Проблеми са којима се грађани сусрећу, према речима посланице Пешић, су разнолики. Од социјалних и инфраструктурних проблема, па до нерешених судских спорова и других.

Ми смо се трудили да најпре саслужамо проблеме са којима се наши суграђани срећу, а затим и да помогнемо у њиховом решавању  - рекла је Пешић.

У просеку је сваке суботе у Канцеларију долазило 10 људи. Оно што, према речима Оливере Пешић, изненађује је да се нико од грађана није обратио са конкретним предлогом за измену или допуну неког закона.

-  Искористићу ову прилику да позовем становнике Јабланичког округа да нам се обрате како би смо у виду амандмана могли да упутимо предлог Народној скупштини - објаснила је Пешић.

 Канцеларија је основана септембра 2014. године. Од тада па до данас отворена је сваке суботе од 10 до 14 часова у просторијама Градског одбора Српске напредне странке.