Вести

КОАЛИЦИЈА У ЛЕСКОВЦУ: СНС - СПС - НС - РОМСКА СТРАНКА

Коалициони партнери Српске напредне странке у Лесковцу биће Социјалистичка партија Србије, Нова Србија и Ромска странка „Јединство“, речено је на данашњој конференцији за новинаре на којој је говорио председник Градског одбора Српске напредне странке Горан Цветановић.

Ова коалиција ће у локалном парламенту имати укупно 54 од укупно 75 одборника.

Како је речено, кандидати за градоначелника и заменика градоначелник Српске напредне странке су Горан Цветановић, председник Градског одбора и актуелни градоначелник и његов досадашњи заменик Драган Јовановић.

Председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије Александар Ђуровић је кандидат за председника Скупштине града Лесковца испред СПС-а.

Обраћајући се новинарима председник Цветановић се још једном захвалио грађанима Лесковца на указаном поверењу на изборима.  

-  Градском одбору Српске напредне странке потребни су тимски играчи,  људи који неће правити никакве калкулације, већ су спремни да вредно раде за бољи живот грађана Лесковца - рекао је Цветановић.

 

На локалним изборима на листи "Александар Вучић - Србија побеђује", поред Српске напредне странке,  наступале су и Социјалдемократска партија Србије, ПУПС, Активна Србија и Српска народна партија. Листу су подржали и Покрет социјалиста, Покрет снага Србије, Српски покрет обнове, Монархистичка странка и Покрет ветерана.