Вести

КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ЛОКАЛНИХ ИЗБОРА - 51,73% ГРАЂАНА ПОДРЖАВА СНС

Данас је у просторијама Градског одбора Српске напредне странке Лесковац потпредседница странке Јелена Коцић одржала конференцију за медије на којој се захвалила свим грађанима Лесковца и Србије који су подржали листу Александар Вучић - За нашу децу и саопштила коначне резултате локалних избора:

"Данас у 14.30 часова Градска изборна комисија је саопштила и званичне резултате локалних избора на основу којих можемо закључити да је Српска напредна странка добила велику подршку народа -  51,73% гласова (45 одборничких мандата). Уједно ћу искористити прилику да вас обавестим да је након поновљених парламентарних избора у изборној јединици 105 у Печењевцу Српска напредна странка однела убедљиву победу са 88,61%, са 280 гласова од укупно 316 грађана који су у среду 1.7. изашли на изборе.

Ови проценти су доказ да је Српска напредна странка на челу са Александром Вучићем на добром путу, да су наши грађани задовољни нашим досадашњим радом и резултатима. Без лажне скромности овакве резултате смо и очекивали, јер град Лесковац постаје све боље место за живот, у шта је уложено много труда, енергије и рада. Српска напредна странка је у Србији радила за сваки град, за сваку општину, свако село, сваког појединца... Нама је важно да видимо колико и како људи реагују на наш рад, а када погледамо ове историјске резултате избора видимо да су реакције врло позитивне. Када се осврнемо поносно стојимо пред вама због свега онога што је иза нас.

Оволико поверење грађана обавезује да будемо још доследнији, истрајнији и марљивији у стварању још бољих услова за живот за све људе са територије нашег града. Грађани Србије и Лесковца определили су се за своју будућност, а за ту будућност мораћемо много да радимо, да се боримо, да будемо још вреднији.

Хвала свима који су нас на изборима подржали својим гласом, хвала председнику Александру Вучићу који нам је подршка у свему што радимо, као и председнику Градског одбора Српске напредне странке Лесковац др Горану Цветановићу који посвећено ради на стварању боље будућности за сву децу Лесковца."