Вести

МИЛЕНА ПОПОВИЋ ИВАНОВИЋ БОРАВИЛА У ЛЕСКОВЦУ И ПРИСУСТВОВАЛА ПРЕДСТАВЉАЊУ СНС ИНФОРМАТОРА

Чланови Уније младих Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу данас су традиционално представили и поделили јануарски број гласила Српске напредне странке. Данашњем представљању Информатора присуствовала је Милена Поповић Ивановић члан Главног одбора Српске напредне странке. Она је у друштву председника ГрО СНС Лесковац др сци. мед. Горана Цветановића разговарала са члановима и активистима лесковачког одбора, као и са грађанима.

Поповић Ивановић се захвалила се председнику Цветановићу и свим окупљенима на гостопримству и поручила:
„Делегирана сам да испред странке да посећујем нашу дивну Србију и да разговарам са људима. У плану ми је да се бавим децентрализацијом како би се пружио додатни простор градовима и шанса људима који живе ван Београда.
Пред нама су велики изазови и данас је више него икад важније да будемо јединствени, да будемо заједно и водимо се циљем очувања Србије. Мото мог пропутовања кроз Србију је „Наша Србија је најлепша“ и на нама је да је чувамо. Драго ми је да сам на југу, долазим одавде и везана сам за југ Србије.
Тиме што ћемо бити сви заједно и уз нашег председника Александра Вучића сачуваћемо најсветније што имамо, нашу земљу.“

О садржају СНС Информатора данас је говорила Милица Ђокић, члан Уније младих.

Она је истакла:

"Насловница новог броја у знаку је поруке председника Вучића у вези са француско-немачким предлогом за Косово и Метохију – да ће наставити да штити Србију, као и да следи велика борба за Заједницу српских општина. У Гласнику можемо читати и о састанку председника Вучића са патријархом Порфиријем, на коме су разговарали о ситуацији на Косову и Метохији, као и о председниковом учешћу на Светском економском форуму у Давосу. Важно место заузима и тема нових инфраструктурних пројеката у нашој земљи – пут Нови Београд–Сурчин, као и брза пруга Нови Сад–Суботица, а ту су и интервјуи са министром унутрашњих послова Братиславом Гашићем и градоначелником Крагујевца Николом Дашићем.
СНС Панорама представља све значајније догађаје који су обележили претходни период у свим градовима и општинама у Србији. Крај прошле године био је испуњен бројним и разноликим активностима у нашем граду и о њима можемо читати у одељку посвећеном Лесковцу.

На Међународни дан особа са инвалидитетом наш град је посетио министар за рад, борачка и социјална питања Никола Селаковић. Крај године је био у знаку избора за Савете месних заједница, на којима је листа „Александар Вучић – Заједно можемо све“ освојила 975 од укупно 989 мандата. Завршена је реконструкција улице Девет Југовића, изграђена је саобраћајница у Зеленој зони, отворене су нове просторије месних заједница Милентије Поповић и Раде Жунић у Дубочици. Подељени су уговори за самозапошљавање, за енергетску ефикасност, као и субвенције за скоро 1000 пољопривредника са територије Града Лесковца. Сви малишани до 7 година старости добили су новогодишње пакетиће, одржане су манифестације Кромпиријада, Агролидер, Зимске игре на води."