Вести

Митинг у Лесковцу

 Данас је у централном градском парку одржан митинг пред предстојеће изборе у месним заједницама, 24. новембра.

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Радомир Николић изјавио је на митингу, да је СНС иако на власти, све популарнија, јер су грађани препознали њену искреност, поштење и одговорност. Он је оценио да су до сада све странке када су преузимале власт губиле на популарности, али да је једино СНС побољшао рејтинг. Он се посебно обратио кандидатима СНС-а, које је упозорио да грађани у месним заједницама од њих не очекују посао, већ асфалтиране улице, канализацију и друге инфраструктурне објекте.

Председник Градског одбора и градоначелник Лесковца др Горан Цветановић поручио је да Српска напредна странка као владајућа у граду има и највећу одговорност:

"У недељу да изаберемо најбоље, оне који ће понети терет одговорности. Важно је да месне заједнице воде такви људи, јер ће од 1. јануара 2014. године и те јединице локалне самоуправе моћи да конкуришу пројектима код Европске уније".

Присутнима су се обратили и високи функционер СНС, глумац Тихомир Арсић, начелник Градске управе зе финансије и један од кандидата на изборима Далибор Тричковић, док се младима обратила Татјана Тојага.