Вести

МИТИНГ У ЛЕСКОВЦУ ПЕТАК, 10.МАРТ, У 18 ЧАСОВА, ХАЛА СПОРТОВА

Кандидат за председника Србије Александар Вучић одржаће сутра у 18 часова у хали СРЦ „Дубочица“ предизборни митинг на коме се очекује најмање 10000 грађана, саопштио је председник Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу Горан Цветановић на конференцији за новинаре.

Позивајући Лесковчане да сутра својим присуствома дају подршку Вучићу, Цветановић је оценио да се на тај начин подржава „стабилна и сигурна Србија, стабилан и сигуран Лесковац“.

На предстојећим изборима грађани бирају између Александра Вучића и свих оних које је удружила жеља за влашћу и мржња према Александру Вучићу. За разлику од наших противника, који су затварали фабрике, ова влада отвара фабрике, погоне, обезбеђује инвестиције и гарантује бољу будућност за наше грађане – рекао је председник лесковачких напредњака

Жеља је, казао је, да се и после избора, заказних за 2. април, настави борба за јачу и бољу Србију.

Желимо да наставимо да подстичемо инвеститоре, како домаће, тако и стране, да инвестирају у Србију, да отварају нова радна места – казао је Цветановић и додао да је подршка Вучићу, подршка наставку политике стабилности и економског развоја.

Изразио је задовољство што је премијер Вучић јуче на Бизнис форуму на Копаонику, најавио повећање плата и пензија и смањење пореза на зараде.

То је још један доказ да радимо на стварању боље и квалитетније будућности за наше грађане, да живе боље, да живе лепше и да имају прилику да се запошљавају и да раде“.

Оценио је да предстоји тешка предизборна кампања, да СНС  репсектује и поштује све политичке противнике.

 

„Наше најаче средтсво је рад, позитивна енергија и – дела. Надам се да ће грађани Србије то препознати и направити прави избор 2. априла“, закључио је Горан Цветановић, лидер лесковачких напредњака.