Вести

НАРОД ЈЕ НА ИЗБОРИМА РЕКАО ШТА ЖЕЛИ

Лесковац је у самом врху градова у којима је Александар Вучић добио апсолутну подршку за председника Србије. Убедљива победа остварена је на свим бирачким местима, између осталог и у Кукуловцу у којем ће гласачи поново изаћи на биралишта у понедељак, 17. априла.

У овом месту Александар Вучић добио је подршку 76,5 процента гласача док су сви остали добили далеко далеко мање, рекао је председник Градског одбора СНС-а у Лесковцу др Горан Цветановић истичући да такав убедљив резултат не оставља ни мало простора за сумњу у регуларност избора на овом бирачком месту.

- Убеђен сам да ћемо то и потврдити у понедељак и да ћемо на овом месту остварити још убедљивију победу него 2. априла. Верујемо у добар резултат јер иза добрих резултата не стоји кампања од два дана како то покушавају да прикажу поједине политичке странке. Иза доброг резултата стоји вишегодишњи рад, баш као и одлучност и непоколебљивост Александра Вучића да изгради јаку, модерну и стабилну Србију, рекао је Цветановић.

Он је истакао и да се у Србији ових дана не организују студентски већ политички протести што се јасно може видети из захтева оних који протестују, у којима нема ничега што се односи на бољи положај студената.

- Млади људи су са нама и уз нас. Млади који својим резултатима доказују да су снага и будућност Лесковца и Србије, нагласио је Цветановић.